Послуги Airbnb

Kailua-Kona: шеф-кухарі

Замовляйте унікальні послуги, які пропонують місцеві професіонали на Airbnb.

Kailua-Kona: насолодіться кулінарними шедеврами приватного шеф-кухаря

Шеф-кухар

Побалуйте смак острова від Джорджа

40-річний досвід роботи в Азії та Європі, вдосконалюючи свої кулінарні знання та навички. Я маю ступінь у галузі кулінарного мистецтва, а також сертифікати з харчування та жирів. Я отримав кілька нагород і був частиною найкращого ресторану на Мауї.

Шеф-кухар

Смак алохи від Kylee

10-річний досвід обслуговування Великого острова з підвищеним комфортом приготування їжі від серця. Судові дослідження та помилки, а також робота з професійними наставниками навчили мене навичкам, які я розвинув. Я з гордістю спостерігав, як мій бізнес зростає експоненціально протягом останніх 3 років.

Шеф-кухар

Kamuela

Унікальна гавайська ферма та стіл від шеф-кухаря Ріо

Я народився і виріс на Великому острові і виріс на сімейній фермі, де з раннього віку розвинув глибокий зв 'язок із екологічним землеробством та їжею свіжих місцевих інгредієнтів. Більше 20 років я займаюся приготуванням острівних фермерських страв на знаменитому узбережжі Кохала. За цей час я відома шеф-кухарем у відомому ресторані Sushi Rock, служив шеф-кухарем чотиризіркового готелю та створив персоналізовані гастрономічні враження в помешканнях і помешканнях для відпочинку людей. Моя пристрасть полягає в тому, щоб поєднати винагороду Гаваїв із глобальними смаками, створюючи унікальне враження від їжі на Великому острові з прямим зв 'язком із його джерелом. У 2014 році я здійснив неополінезійську екскурсію рестораном у кількох місцях навколо району затоки. Я пройшла кулінарну підготовку в Кулінарному інституті Нової Англії.

Приватні шеф-кухарі, які готують вишукані страви

Місцеві фахівці

Почастуйте себе гурманськими справами – замовляйте послуги особистих шеф-кухарів або професійного кейтерингу

Якість послуг підтверджено

Кожен шеф-кухар надсилає на перевірку інформацію про досвід роботи у сфері кулінарії

Історія успіху

Щонайменше 2 роки роботи в кулінарній галузі