
Виготовлення суші від Казукі
Я викладаю традиційні техніки приготування суші, як-от нігірі, броненосець і ручний рулет.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Shinjuku City
Місце надання послуги: Sushi-bar YACHIYO Honten(Main Branch)
Ви можете надіслати повідомлення господарю Kazuki, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
8 років досвіду
Я почав у суші-ресторані 25 років тому і навчав понад 6000 студентів.
Викладав 6000 студентів
Протягом останніх 8 років я приймала гостей і викладала суші-виробництво тисячам студентів.
Навчився з багаторічної практики
Я навчився традиційним методам у ресторані, якому понад 100 років.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
4.94, 1 841 відгук
Відображаються 0 з 0
Куди ви вирушите
Sushi-bar YACHIYO Honten(Main Branch)
Shinjuku City, Префектура Токіо 160-0007
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 7 років., Не більше ніж 6 гостей загалом.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
Немає вільних місць
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?