Виготовлення суші від Казукі

Виготовлення суші від Казукі

Я викладаю традиційні техніки приготування суші, як-от нігірі, броненосець і ручний рулет.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Shinjuku City
Місце надання послуги: Sushi-bar YACHIYO Honten(Main Branch)
Ви можете надіслати повідомлення господарю Kazuki, щоб внести зміни до бронювання.

Моя кваліфікація

Шеф-кухар
8 років досвіду
Я почав у суші-ресторані 25 років тому і навчав понад 6000 студентів.
Викладав 6000 студентів
Протягом останніх 8 років я приймала гостей і викладала суші-виробництво тисячам студентів.
Навчився з багаторічної практики
Я навчився традиційним методам у ресторані, якому понад 100 років.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.

Мої фірмові страви

4.94, 1 841 відгук

Відображаються 0 з 0

Куди ви вирушите

Sushi-bar YACHIYO Honten(Main Branch)
Shinjuku City, Префектура Токіо 160-0007

Важлива інформація

Вимоги до гостей

Можуть відвідувати гості віком від 7 років., Не більше ніж 6 гостей загалом.

Доступне середовище

Запитайте подробиці в господаря. Докладніше

Правила скасування бронювання

У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
Немає вільних місць
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?
Виготовлення суші від Казукі

Виготовлення суші від Казукі

Я викладаю традиційні техніки приготування суші, як-от нігірі, броненосець і ручний рулет.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Shinjuku City
Місце надання послуги: Sushi-bar YACHIYO Honten(Main Branch)
Немає вільних місць
Ви можете надіслати повідомлення господарю Kazuki, щоб внести зміни до бронювання.

Моя кваліфікація

Шеф-кухар
8 років досвіду
Я почав у суші-ресторані 25 років тому і навчав понад 6000 студентів.
Викладав 6000 студентів
Протягом останніх 8 років я приймала гостей і викладала суші-виробництво тисячам студентів.
Навчився з багаторічної практики
Я навчився традиційним методам у ресторані, якому понад 100 років.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.

Мої фірмові страви

4.94, 1 841 відгук

Відображаються 0 з 0

Куди ви вирушите

Sushi-bar YACHIYO Honten(Main Branch)
Shinjuku City, Префектура Токіо 160-0007

Важлива інформація

Вимоги до гостей

Можуть відвідувати гості віком від 7 років., Не більше ніж 6 гостей загалом.

Доступне середовище

Запитайте подробиці в господаря. Докладніше

Правила скасування бронювання

У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?