Італійський стіл Алессандро Луерті Персональний шеф-кухар
Я пропоную надзвичайні кулінарні послуги, включаючи кейтеринг, консультації та домашню кухню.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Мілан
Надається у вашому помешканні
Суперпоп
₴2 331
Мінімальна вартість бронювання: ₴18 647
Мікс кольорових міні млинців, які можна спробувати з просекко, а потім тальятелле з соусом та тирамісу.
Просте меню
₴3 885
Мінімальна вартість бронювання: ₴19 424
Закуска, перша страва та десерт. Меню враховує смаки та непереносимість.
Класичне італійське меню
₴4 857
Мінімальна вартість бронювання: ₴24 280
Меню з 4 страв, натхненне класичною італійською кухнею, з м’ясом, овочами та сезонними сирами. Офіціант доступний за запитом.
Зверху
₴5 342
Мінімальна вартість бронювання: ₴21 367
Рибне меню, що складається з 4 страв, створене на прохання клієнта.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Alessandro Luerti, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
Досвід роботи: 15 років
Я готую та керую гастрономічними заходами, з творчістю та увагою до деталей.
Важливий кар’єрний здобуток
Я готувала для шеф-кухаря Карло Кракко та організовувала заходи для міланських та інших компаній.
Освіта й підготовка
Я працював на комерційних кухнях, вдосконалюючи свої навички на практиці.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Мілан. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Ви також можете приїхати до мене за адресою:
20154, Мілан, Ломбардія, Італія
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 18 років., Не більше ніж 100 гостей загалом.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
₴2 331
Мінімальна вартість бронювання: ₴18 647
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?





