Еклектичні смаки світу від Ванесси
Я використовую творчість і техніку в своїй іспанській паельї, текс-мекс і поживних стравах.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Џонстаун
Надається у вашому помешканні
Бранч у форматі шведського столу
₴3 135
Мінімальна вартість бронювання: ₴31 346
Насолодіться бранчем за принципом «шведський стіл», щоб розпочати день. Виберіть щось із текс-мекс, здорової їжі від похмілля або білкової кухні. Усі варіанти включають каву та свіжі соки.
Вечірка з іспанською паеллою
₴3 344
Мінімальна вартість бронювання: ₴33 436
Ця інтерактивна їжа з паельєю легко годує велику групу і ідеально підходить для святкових зустрічей.
Стравник шеф-кухаря на 3 страви
₴8 359
Мінімальна вартість бронювання: ₴41 795
Насолодіться вишуканою трапезою з трьох страв із висококласним сервісом, як-от друкованим меню та декором столу.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Vanessa, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
Досвід роботи: 16 років
Я працював шеф-кухарем для клієнтів високого класу та був співзасновником ресторану, де подавали страви зі свіжих продуктів прямо з ферми.
Динамічні корпоративний обід
Я змінила корпоративне харчування в технологічній компанії в Лондоні.
Навчання кулінарному мистецтву
Я навчалася в кулінарній школі The Natural Gourmet Institute, яка спеціалізується на здоровому харчуванні.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Џонстаун, Би Кејв, Лејквеј і Остін. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 2 років.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
₴3 135
Мінімальна вартість бронювання: ₴31 346
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?