Французька гастрономія від Франсуа
Французька кухня, збагачена екзотичними смаками, як-от юдзу та перець тімут.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Ліон
Надається у вашому помешканні
Сезонне меню
₴4 836
Мінімальна вартість бронювання: ₴29 012
Меню для гурманів у 5 етапів
Хліб включено, а посуд можна повернути
Аперитиви/закуски
Перший вхід
Тартар із форелі пана Мургата з лимонником / кулі з огірочків / підсмажений хліб на заквасці
Другий вхід
Свиняча плюма з Ардеш / приправа з зеленого каррі / гранатовий соус
Страва
Морський чорт / крем-суп із омара / цукрований цибуля-порей
Десерт
Шоколадний мус Grand Cru «Nativo»/домашне ванільне морозиво
Маленькі мадлен і фінансьє, приготовані на замовлення
Меню пробудження почуттів
₴6 286
Мінімальна вартість бронювання: ₴29 012
Меню для гурманів у 6 етапів
Хліб включено, а посуд можна повернути
Аперитиви/закуски
Вхід
Карпаччо з морських гребінців / мариновані овочі
Перша страва
Ідеальне яйце з грибами / картопляний мус / домашні чіпси
Друга страва
Риба, виловлена на волосінь / зменшений фюме / дрібні овочі
Сири
3 сири фермерського виробництва/мед мого виробництва
Десерт
«Етрез» сирне хмаринко / сезонний фруктовий мікс / домашня гранола
Маленькі мадлен і фінансьє, приготовані на замовлення
Гастрономічне меню
₴8 221
Мінімальна вартість бронювання: ₴29 012
Меню для гурманів у 7 етапів
Хліб включено, а посуд можна принести, якщо потрібно.
Аперитиви/закуски
Перший вхід
Карпаччо з морського окуня
Другий вхід
Татакі з філе яловичини
Перша страва
Морські гребінці / білий вершковий соус / овочі
Друга страва
Філе телятини / сморчки / картопляний міллефюї
Фромаж
бриллат саварин з трюфелем
Десерт
Наг із цитрусових із м’ятним смаком / апельсинова граніта
Мадлен і фінансьє
Послуги метрдотеля
₴12 089
Послуги метрдотеля для повноцінного відвідування ресторану вишуканої кухні вдома.
Ви можете надіслати повідомлення господарю François, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
20 років досвіду
Навчався у Поля Бокюза, працював у відомих ресторанах по всій Європі.
Готували для президентів і зірок
Працював у ресторанах Georges V і Michel Rostang, де опановував вишукану французьку кухню.
Випускник школи Поля Бокюза
Навчився готувати в Інституті Поля Бокюза, удосконалив навички на кухнях найкращих ресторанів.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Ліон і Анеси. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Ви також можете приїхати до мене за адресою:
69007, Ліон, Франція
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 2 років., Не більше ніж 100 гостей загалом.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 1 день до початку вам повернуть усі кошти.
₴12 089
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?





