Французька гастрономія від Франсуа

Французька кухня, збагачена екзотичними смаками, як-от юдзу та перець тімут.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Ліон
Надається у вашому помешканні

Сезонне меню

₴4 836 
Мінімальна вартість бронювання: ₴29 012
Меню для гурманів у 5 етапів Хліб включено, а посуд можна повернути Аперитиви/закуски Перший вхід Тартар із форелі пана Мургата з лимонником / кулі з огірочків / підсмажений хліб на заквасці Другий вхід Свиняча плюма з Ардеш / приправа з зеленого каррі / гранатовий соус Страва Морський чорт / крем-суп із омара / цукрований цибуля-порей Десерт Шоколадний мус Grand Cru «Nativo»/домашне ванільне морозиво Маленькі мадлен і фінансьє, приготовані на замовлення

Меню пробудження почуттів

₴6 286 
Мінімальна вартість бронювання: ₴29 012
Меню для гурманів у 6 етапів Хліб включено, а посуд можна повернути Аперитиви/закуски Вхід Карпаччо з морських гребінців / мариновані овочі Перша страва Ідеальне яйце з грибами / картопляний мус / домашні чіпси Друга страва Риба, виловлена на волосінь / зменшений фюме / дрібні овочі Сири 3 сири фермерського виробництва/мед мого виробництва Десерт «Етрез» сирне хмаринко / сезонний фруктовий мікс / домашня гранола Маленькі мадлен і фінансьє, приготовані на замовлення

Гастрономічне меню

₴8 221 
Мінімальна вартість бронювання: ₴29 012
Меню для гурманів у 7 етапів Хліб включено, а посуд можна принести, якщо потрібно. Аперитиви/закуски Перший вхід Карпаччо з морського окуня Другий вхід Татакі з філе яловичини Перша страва Морські гребінці / білий вершковий соус / овочі Друга страва Філе телятини / сморчки / картопляний міллефюї Фромаж бриллат саварин з трюфелем Десерт Наг із цитрусових із м’ятним смаком / апельсинова граніта Мадлен і фінансьє

Послуги метрдотеля

₴12 089 
Послуги метрдотеля для повноцінного відвідування ресторану вишуканої кухні вдома.
Ви можете надіслати повідомлення господарю François, щоб внести зміни до бронювання.

Моя кваліфікація

Шеф-кухар
20 років досвіду
Навчався у Поля Бокюза, працював у відомих ресторанах по всій Європі.
Готували для президентів і зірок
Працював у ресторанах Georges V і Michel Rostang, де опановував вишукану французьку кухню.
Випускник школи Поля Бокюза
Навчився готувати в Інституті Поля Бокюза, удосконалив навички на кухнях найкращих ресторанів.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.

Мої фірмові страви

Я приїду до вас

Зона, де я надаю послуги: Ліон і Анеси. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Ви також можете приїхати до мене за адресою: 69007, Ліон, Франція

Важлива інформація

Вимоги до гостей

Можуть відвідувати гості віком від 2 років., Не більше ніж 100 гостей загалом.

Доступне середовище

Запитайте подробиці в господаря. Докладніше

Правила скасування бронювання

У разі скасування бронювання принаймні за 1 день до початку вам повернуть усі кошти.
₴12 089 
Безкоштовне скасування бронювання

Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb

Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?

Французька гастрономія від Франсуа

Французька кухня, збагачена екзотичними смаками, як-от юдзу та перець тімут.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Ліон
Надається у вашому помешканні
₴12 089 
Безкоштовне скасування бронювання

Сезонне меню

₴4 836 
Мінімальна вартість бронювання: ₴29 012
Меню для гурманів у 5 етапів Хліб включено, а посуд можна повернути Аперитиви/закуски Перший вхід Тартар із форелі пана Мургата з лимонником / кулі з огірочків / підсмажений хліб на заквасці Другий вхід Свиняча плюма з Ардеш / приправа з зеленого каррі / гранатовий соус Страва Морський чорт / крем-суп із омара / цукрований цибуля-порей Десерт Шоколадний мус Grand Cru «Nativo»/домашне ванільне морозиво Маленькі мадлен і фінансьє, приготовані на замовлення

Меню пробудження почуттів

₴6 286 
Мінімальна вартість бронювання: ₴29 012
Меню для гурманів у 6 етапів Хліб включено, а посуд можна повернути Аперитиви/закуски Вхід Карпаччо з морських гребінців / мариновані овочі Перша страва Ідеальне яйце з грибами / картопляний мус / домашні чіпси Друга страва Риба, виловлена на волосінь / зменшений фюме / дрібні овочі Сири 3 сири фермерського виробництва/мед мого виробництва Десерт «Етрез» сирне хмаринко / сезонний фруктовий мікс / домашня гранола Маленькі мадлен і фінансьє, приготовані на замовлення

Гастрономічне меню

₴8 221 
Мінімальна вартість бронювання: ₴29 012
Меню для гурманів у 7 етапів Хліб включено, а посуд можна принести, якщо потрібно. Аперитиви/закуски Перший вхід Карпаччо з морського окуня Другий вхід Татакі з філе яловичини Перша страва Морські гребінці / білий вершковий соус / овочі Друга страва Філе телятини / сморчки / картопляний міллефюї Фромаж бриллат саварин з трюфелем Десерт Наг із цитрусових із м’ятним смаком / апельсинова граніта Мадлен і фінансьє

Послуги метрдотеля

₴12 089 
Послуги метрдотеля для повноцінного відвідування ресторану вишуканої кухні вдома.
Ви можете надіслати повідомлення господарю François, щоб внести зміни до бронювання.

Моя кваліфікація

Шеф-кухар
20 років досвіду
Навчався у Поля Бокюза, працював у відомих ресторанах по всій Європі.
Готували для президентів і зірок
Працював у ресторанах Georges V і Michel Rostang, де опановував вишукану французьку кухню.
Випускник школи Поля Бокюза
Навчився готувати в Інституті Поля Бокюза, удосконалив навички на кухнях найкращих ресторанів.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.

Мої фірмові страви

Я приїду до вас

Зона, де я надаю послуги: Ліон і Анеси. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Ви також можете приїхати до мене за адресою: 69007, Ліон, Франція

Важлива інформація

Вимоги до гостей

Можуть відвідувати гості віком від 2 років., Не більше ніж 100 гостей загалом.

Доступне середовище

Запитайте подробиці в господаря. Докладніше

Правила скасування бронювання

У разі скасування бронювання принаймні за 1 день до початку вам повернуть усі кошти.

Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb

Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?