Їжте, щоб у новому році все пройшло добре
Меню, що сяє: несподівані смаки, сміливі поєднання та безкоштовна пляшка шампанського чекають на вас, щоб підняти тост — адже Новий рік слід зустрічати з ентузіазмом... і щирим «ура!».
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Греве-ін-К'янті
Надається у вашому помешканні
MangiAmo 2025
₴9 248 ₴9 248 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴46 240
Закуска: тако з креветками теріякі, крудіте та гранатом, гребінці з маслом нуазет на пюре з топінамбуру
Перша страва: крем із молюсків подвійної консистенції Pici, боттарга та ароматичний кримбл Тартар із янтарної риби на рисовому шарі з золотим листом
основна страва: філе амбраку CBT зі смажаною броколі та морквою в вершковому маслі
Лимонний сорбет, яловича щока в соусі бордо, маринована цибуля борретан і чіпси з селериаку
Баварська пустеля з шампанським шоколадом тасманійським перцем на золоті
Ви можете надіслати повідомлення господарю Alessandro, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
Досвід роботи: 17 років
кухар ресторану тратторії da Giotto
Важливий кар’єрний здобуток
Шеф-кухар з великим досвідом, увага до якості та сезонності інгредієнтів
Освіта й підготовка
Навчання в Німеччині та Італії: готелі та ресторани
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Греве-ін-К'янті, Сан-Кашіано-ін-Валь-ді-Пеза, Флоренція і Баньйо-а-Риполі. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 18 років., Не більше ніж 15 гостей загалом.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 1 день до початку вам повернуть усі кошти.
₴9 248 Від ₴9 248 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴46 240
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?


