Послуги Airbnb

Nord de Palma District: шеф-кухарі

Замовляйте унікальні послуги, які пропонують місцеві професіонали на Airbnb.

Nord de Palma District: насолодіться кулінарними шедеврами приватного шеф-кухаря

Шеф-кухар

Латиноамериканська ф 'южн-вечеря

20-річний досвід роботи в Латинській Америці та США, я навчався у шеф-кухарі Саверіо Стассі в гастрономічній школі Університету Анд. Я очолюю кулінарну команду в готелі Sierra Linda.

Шеф-кухар

Справжня італійська кухня та ф 'южн від Ірен

П 'ятирічний досвід роботи Я італійський шеф-кухар, який володіє ф' южн кулінарією, включаючи рослинні та карибські страви. Я виріс, навчившись готувати в сімейному ресторані. Я керувала помешканням зі сніданком, де подавала свіжі органічні страви.

Шеф-кухар

Креативна середземноморська кухня від Грасіели

30-річний досвід я дізнався від своєї матері, яка була приватним шеф-кухарем президента Тунісу Хабіба Бургіби. Я також навчився керувати власним рестораном, а також приготуванням сімейних і заходів. Я керую власним рестораном у Пальма-де-Майорці, а влітку готую приватно для інших.

Шеф-кухар

Середземноморське враження з шеф-кухарем Естебаном

10-річний досвід роботи Runs AMAR SUSHI на ринку Санта-Каталіна, пропонуючи душевні, свіжі морепродукти та суші, які я навчив у Escuela de cocina de Córdoba в Аргентині. СУШІ та БАР З МОРЕПРОДУКТАМИ AMAR у Пальмі заробляє 5-зірковий рейтинг і має місцеве визнання за якісні страви

Шеф-кухар

Цілюща веганська кухня від Мар 'яни

10 років досвіду. Я шеф-кухар на рослинній основі, орієнтований на сиру веганську кухню та спортивне харчування. Я навчився з шеф-кухарем на рослинній кухні Метью Кенні і навчався в Le Cordon Bleu. Я готувала для спортсменів, знаменитостей і гучних клієнтів.

Приватні шеф-кухарі, які готують вишукані страви

Місцеві фахівці

Почастуйте себе гурманськими справами – замовляйте послуги особистих шеф-кухарів або професійного кейтерингу

Якість послуг підтверджено

Кожен шеф-кухар надсилає на перевірку інформацію про досвід роботи у сфері кулінарії

Історія успіху

Щонайменше 2 роки роботи в кулінарній галузі