Дегустаційне меню від шеф-кухаря Джанни
Насолодіться кулінарною подорожжю для гурманів із видом на місто.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Харабакоа
Надається у вашому помешканні
Дегустація тапас
₴1 683 ₴1 683 за гостя
Насолодіться цією добіркою з 6 різних невеликих тапас і келихом вина.
Дегустація вин
₴1 893 ₴1 893 за гостя
Спробуйте чотири різні вина, які подаються з безкоштовними закусками.
Післяобідній чай
₴2 734 ₴2 734 за гостя
Відпочиньте за чаєм, насолоджуючись закусками, чаєм або кавою, а також моктейлем або келихом ігристого вина.
Дегустаційне меню
₴3 365 ₴3 365 за гостя
Насолодіться кулінарним шедевром із 4 страв: амуз-буш, закуска, основна страва та десерт.
Розкішне дегустаційне меню
₴5 257 ₴5 257 за гостя
Насолодіться меню з 8 страв, що включає вишукані солодкі та солоні страви.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Jhanna, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
Досвід роботи: 14 років
Я працюю в індустрії гостинності в Нью-Йорку вже понад десять років.
Важливий кар’єрний здобуток
Я братиму участь у конкурсі Aldaba Gourmet 2025 як коктейль-міксолог.
Освіта й підготовка
Я навчалася в школі гостинності в Домініканській Республіці.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Оцінка: 4.91 з 5 зірок на основі 22 відгуків.
Відображаються 0 з 0
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Харабакоа. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 12 років., Не більше ніж 10 гостей загалом.
Доступне середовище
Входи шириною більше 81 см, Є безбар’єрна ванна кімната, Паркувальне місце для людей з інвалідністю, Безбар’єрний доступ, Переважно пласка або рівна поверхня
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 1 день до початку вам повернуть усі кошти.
₴1 683 Від ₴1 683 за гостя
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?






