Класичні американські смаки від Tre'Vyon
Я новаторський шеф-кухар і власник приватної компанії з організації харчування та кейтерингу.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Х’юстон
Надається в помешканні господаря Trevyon
Послуги з організації харчування
₴2 696 за гостя
Шеф-кухар Т. Вайт пропонує виняткові послуги кейтерингу для будь-якої нагоди – від камерних зустрічей до масштабних заходів. Наші індивідуальні меню містять високоякісні інгредієнти та вишукані смаки.
Послуги з організації вечері
₴3 941 за гостя
Підніміть свій досвід вечері завдяки майстерній вечері шеф-кухаря Т. Уайта. Насолоджуйтеся стравою з різноманітних страв із красиво представленими стравами, адаптованими до ваших уподобань.
До 8 осіб, інакше це буде приватне обслуговування.
Ексклюзивна приватна вечеря
₴5 185 за гостя
Насолодіться індивідуальним кулінарним враженням від шеф-кухаря Ті Уайта, який пропонує приватні послуги з організації харчування відповідно до вашого смаку та на будь-яку нагоду. Будь то затишна вечеря, святкування чи вишуканий бранч.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Trevyon, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
8 років досвіду
Моя компанія з організації харчування зібрала понад 100 п’ятизіркових відгуків у Google.
Важливий кар 'єрний здобуток
Я побудував свою репутацію на винятковій їжі та обслуговуванні, отримавши багато п’ятизіркових відгуків
Освіта ТА навчання
Я закінчила Художній інститут Г’юстона за спеціальністю «Кулінарне мистецтво».
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Куди ви вирушите
Х’юстон, Техас, 77033, Сполучені Штати
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 2 років.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
Від ₴2 696 за гостя
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?