Вишукана кухня для гурманів від Клаудіо
Я шеф-кухар і сертифікатом сомельє, маю 21 рік досвіду в кулінарії.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Сідней
Надається у вашому помешканні
Італійська закуска та курка
₴2 697 за гостя
Почніть із змішаного італійського блюда антипасто, потім насолодіться курячою грудкою з салатом із перцем і польовими грибами, а на завершення – дивовижний десерт!
Дегустаційне меню
₴3 541 за гостя
Насолодіться дегустаційним меню, створеним для того, щоб зачарувати ваші смакові рецептори різноманітними та смачними стравами.
Дегустація м’яса преміумкласу
₴3 541 за гостя
Вирушайте в кулінарну подорож через смак і текстуру з нашим преміальним меню дегустації м’яса, підібраним для вибагливих гурманів.
Дегустація морепродуктів преміумкласу
₴3 541 за гостя
Відчуйте смак моря з нашим ексклюзивним дегустаційним меню морепродуктів, що містить найкращі скарби океану.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Claudio, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
Досвід роботи: 21 рік
Я працював у найкращих ресторанах Італії, Великої Британії та Австралії.
Важливий кар’єрний здобуток
Я працював(-ла) у ресторані, відзначеному зіркою Мішлен, і відточував(-ла) свої навички приготування високої кухні.
Освіта й підготовка
Я навчався в ресторанах Риму, Італія, під керівництвом Джеймі Олівера та Джорджо Локателлі.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Сідней. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 2 років., Не більше ніж 20 гостей загалом.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
Від ₴2 697 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴21 572
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?