Гурманська вечеря від Монік
Я приватний шеф-кухар із більш ніж 8-річним досвідом, який спеціалізується на незабутніх стравах.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Остін
Надається у вашому помешканні
Бенкет у стилі техасько-мексиканської кухні
₴4 544 за гостя
Чіпси тортили, люк Green Chile queso, guacamole, esquites, roja salsa
Al pastor, кукурудзяна тортилья з маринованою цибулею, фреска кесо, кінза
Курячий тінга, борошняна тортилья з салатом, мариновані халапени, крема
Шоколадні брауні з пряним шоколадом, морозиво
Важкі закуски
₴4 544 за гостя
М 'ясна дошка з двома м' ясами, двома сирами та аксесуарами
Буррата, прошутто, персики та лепешки з базиліком
Шпинат із артишоку
Рікоттові фініки з фісташками та медом
Укуси пряного брауні
Італійська кухня для гурманів
₴8 261 за гостя
4 страви:
Морський гребінець, відновлення цитрусових
Грибні равіолі в beurre blanc
Хлібне обслуговування
Крихітна ринкова зелень
Стейк у нью-йоркській смузі з червоним винним соусом
Картопля, обсмажена розмарином
Торт з рикоттою помаранчевим медом
Ви можете надіслати повідомлення господарю Monique, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
Досвід роботи: 9 років
Я особистий шеф-кухар, який спеціалізується на створенні індивідуальних меню.
Важливий кар’єрний здобуток
Мої роботи з’являлися в журналах Tribeza та Voyage.
Освіта й підготовка
Я маю природний талант на кухні.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Остін. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 2 років., Не більше ніж 10 гостей загалом.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
Від ₴4 544 за гостя
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?