Фьюжн-вечеря від Анвара
Маючи 30-річний досвід, я спеціалізуюся на ф’южн-кухні та вишуканому кейтерингу.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Кахулуї
Надається у вашому помешканні
Глобальна соул-фьюжн
₴6 330 ₴6 330 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴25 320
Ця вечеря з трьох страв пропонує ароматне поєднання світових смаків із філософією «від ферми до столу».
Полінезійська соул-фьюжн
₴8 018 ₴8 018 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴32 072
Насолодіться ароматами південноіндійської та південно-східної азіатської кухні, приготованої з інгредієнтів, зібраних на фермі. Це вечеря з трьох страв.
Тихоокеанська фьюжн-кухня
₴8 820 ₴8 820 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴35 279
Ця вечеря з трьох страв поєднує в собі азіатські, південні та індо-тихоокеанські смаки, а також містить ароматні страви, приготовані з фермерських продуктів.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Kim, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
Досвід роботи: 30 років
Я працював у ресторанах вишуканої кухні, на спортивних майданчиках, круїзних лайнерах і в Діснейленді.
Важливий кар’єрний здобуток
Я був головним соусом на норвезькій круїзній лінії та помічником шеф-кухаря в Діснейленді.
Освіта й підготовка
Я навчалася в Коледжі кулінарного мистецтва Хокінга і працювала в сфері керування ресторанами готелів.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Кахулуї. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 18 років., Не більше ніж 10 гостей загалом.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
₴6 330 Від ₴6 330 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴25 320
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?




