Еклектична кухня від Ламіне
Прагнучи до найвищої якості, я працював головним шеф-кухарем, менеджером кухні та приватним шеф-кухарем.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Лондон
Надається у вашому помешканні
Домашня їжа
₴1 945 за гостя
Паста «Алла Норма» зі свіжими, насиченими неаполітанськими томатами та соусом з базиліку, баклажанами та сиром пармезан.
Вечеря з друзями
₴3 335 за гостя
Філе червоного кефали зі зеленими бобами та лимонним соусом, подається з смаженою картоплею або вершковим картопляним пюре.
Бенкет на Близькому Сході
₴3 335 за гостя
Ліванська їжа, зокрема салати, курячий шиш, м’ясні кюфти, рис і соуси.
VIP-вечеря
₴5 002 за гостя
Запечений у духовці лосось на кремовому соусі велуте з цвітної капусти, подається з броколі та підсмаженим хлібом.
Мексиканські тако
₴5 558 за гостя
Мексиканська вечеря з тако з куркою, яловичиною та вегетаріанським начинкою, а також свіжим гуакамоле, чорною квасолею, томатною сальсою, ананасовою сальсою, сумішшю перців та сметаною.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Lamine, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
Досвід роботи: 16 років
Я керував командами в популярних ресторанах і досяг посади шеф-кухаря.
Важливий кар’єрний здобуток
Я пройшов шлях від шеф-де-парті до шеф-де-кузін.
Освіта й підготовка
Моя кар’єра охоплює роботу в популярних ресторанах і 5 років роботи приватним шеф-кухарем.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Лондон. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 2 років., Не більше ніж 10 гостей загалом.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
Немає вільних місць
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?