Найкращі страви Каліфорнії з шеф-кухарем Дейвом
Я створюю незабутні страви та враження, натхненні кулінарним ландшафтом Каліфорнії.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Guerneville
Надається у вашому помешканні
Бранч у винній країні
₴6 844 за гостя
Розслаблена група з американською класикою, а також мексиканським та грецьким впливом.
Запечена грецька фріттата – фета, рис, цибуля-порей, тертий кабачок і гірські трави
Ebelskevers – фірмова страва Солвенга, м’які кульки з млинців у голландському стилі з різними начинками
Мексиканський фруктовий салат із м’ятою та таджином
Традиційний гаш із солонини зі свіжою солониною, картоплею Юкон, цибулею та зеленим перцем
Чілакілес – проста, але класична мексиканська страва з яєць
Традиційні гарніри для сніданку
Ласощі з долини
₴6 844 за гостя
Меню, що демонструє найкраще в Нижній Каліфорнії під впливом місцевих смаків і технік, отриманих від найкращих шеф-кухарів.
Салат з авокадо та цитрусових – грейпфрут, авокадо, тертий червоний цибуля, крес-салат, помідор і м’ята.
Зелений рис із кінзою – класична страва з кумином і цибулею шалот
Морський окунь у білій смужці La Paz – лимон Мейєра, халапеньо, червона цибуля та трави. Подається з соусом Агуачіле Верде
Сопес із квесо фреско – чашечки з мексиканської маси з фермерським сиром, сушеними перцями чилі та смаженою кукурудзою.
Груші Пасифіка – Пана-Дульсе
Гриль на Західному узбережжі
₴7 384 за гостя
Це меню створене на основі чудових смаків нашого Центрального узбережжя і віддає належне деяким легендарним рецептам і місцям
Салат «Корте Мадера» – молода капуста, пекінська капуста, помідор «Рома», авокадо, себолліта, лимонно-чебрецева заправка
Яловичина Tri Tip Central Coast – у нашому домашньому маринаді, повільно приготована, тонко нарізана та подається з соусом сальса круда
Ціла курка вільного вигулу, смажена з травами – трави, оливкова олія, часник і цитрусові
Софрито з чорною квасолею, жасминовий рис
Сквош на грилі з долини Коачелла
Хлібний пудинг із бананами
Туфлі на підборах у стилі Alta Baja
₴7 384 за гостя
Класичні вуличні тако в Південній Каліфорнії з домашньою сальсою, які упаковують пунш.
Свіжі чипси з гуакамоле
Домашні соуси з нуля
Карне Ранчерія – тонко нарізаний стейк зі стейкової частини, маринований до досконалості, а потім приготований на грилі.
Полло адобадо – курятина в адобо, копченій, злегка гострій суміші.
Фріхолес борачос із червоним рисом
Себолітас на грилі з перцем чилі
Тортильї, виготовлені вручну
Морозиво Torta Estilo Sanchez – мексиканські кекси з пеканом таджин, м’ятою та ванільним морозивом.
Tales Of The Bay
₴7 674 за гостя
Меню, натхненне подорож узбережжям Каліфорнії, яке поєднує італійські, іспанські, мексиканські та португальські впливи.
Салат «Цезар» A La Minute – класична подача Тіхуани, змішується на замовлення
Чоппіно по-португальськи – португальська версія класичного рагу з морепродуктів
Паста в Норс-Біч – класика Сан-Франциско
Морський окунь Ноб Гілл – індивідуально запечений у пухнастій тістовій скоринці з цитрусовою цедрою, японським листям м’яти, копченим лососем
Лимонний кекс із рикоттою – готуємо з нуля
Ви можете надіслати повідомлення господарю David, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
Досвід роботи: 40 років
Я працював на різних кулінарних посадах, від шеф-кухаря до фотографа їжі.
Важливий кар’єрний здобуток
За свої тексти я отримав прізвисько «Ентоні Бурден із Каліфорнії».
Освіта й підготовка
Я маю досвід роботи в кіно та телебаченні, здобутий в Університеті штату Каліфорнія в Фуллертоні.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Оцінка: 5.0 з 5 зірок на основі 2 відгуків.
Середній рейтинг з’явиться після отримання 3 відгуків.
Відображаються 0 з 0
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Guerneville, Сент Хелена, Гілдсбурґ і Сонома. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 2 років., Не більше ніж 10 гостей загалом.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
Немає вільних місць
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?