Найкращі страви Каліфорнії з шеф-кухарем Дейвом

Я створюю незабутні страви та враження, натхненні кулінарним ландшафтом Каліфорнії.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Guerneville
Надається у вашому помешканні

Бранч у винній країні

₴6 844 за гостя
Розслаблена група з американською класикою, а також мексиканським та грецьким впливом. Запечена грецька фріттата – фета, рис, цибуля-порей, тертий кабачок і гірські трави Ebelskevers – фірмова страва Солвенга, м’які кульки з млинців у голландському стилі з різними начинками Мексиканський фруктовий салат із м’ятою та таджином Традиційний гаш із солонини зі свіжою солониною, картоплею Юкон, цибулею та зеленим перцем Чілакілес – проста, але класична мексиканська страва з яєць Традиційні гарніри для сніданку

Ласощі з долини

₴6 844 за гостя
Меню, що демонструє найкраще в Нижній Каліфорнії під впливом місцевих смаків і технік, отриманих від найкращих шеф-кухарів. Салат з авокадо та цитрусових – грейпфрут, авокадо, тертий червоний цибуля, крес-салат, помідор і м’ята. Зелений рис із кінзою – класична страва з кумином і цибулею шалот Морський окунь у білій смужці La Paz – лимон Мейєра, халапеньо, червона цибуля та трави. Подається з соусом Агуачіле Верде Сопес із квесо фреско – чашечки з мексиканської маси з фермерським сиром, сушеними перцями чилі та смаженою кукурудзою. Груші Пасифіка – Пана-Дульсе

Гриль на Західному узбережжі

₴7 384 за гостя
Це меню створене на основі чудових смаків нашого Центрального узбережжя і віддає належне деяким легендарним рецептам і місцям Салат «Корте Мадера» – молода капуста, пекінська капуста, помідор «Рома», авокадо, себолліта, лимонно-чебрецева заправка Яловичина Tri Tip Central Coast – у нашому домашньому маринаді, повільно приготована, тонко нарізана та подається з соусом сальса круда Ціла курка вільного вигулу, смажена з травами – трави, оливкова олія, часник і цитрусові Софрито з чорною квасолею, жасминовий рис Сквош на грилі з долини Коачелла Хлібний пудинг із бананами

Туфлі на підборах у стилі Alta Baja

₴7 384 за гостя
Класичні вуличні тако в Південній Каліфорнії з домашньою сальсою, які упаковують пунш. Свіжі чипси з гуакамоле Домашні соуси з нуля Карне Ранчерія – тонко нарізаний стейк зі стейкової частини, маринований до досконалості, а потім приготований на грилі. Полло адобадо – курятина в адобо, копченій, злегка гострій суміші. Фріхолес борачос із червоним рисом Себолітас на грилі з перцем чилі Тортильї, виготовлені вручну Морозиво Torta Estilo Sanchez – мексиканські кекси з пеканом таджин, м’ятою та ванільним морозивом.

Tales Of The Bay

₴7 674 за гостя
Меню, натхненне подорож узбережжям Каліфорнії, яке поєднує італійські, іспанські, мексиканські та португальські впливи. Салат «Цезар» A La Minute – класична подача Тіхуани, змішується на замовлення Чоппіно по-португальськи – португальська версія класичного рагу з морепродуктів Паста в Норс-Біч – класика Сан-Франциско Морський окунь Ноб Гілл – індивідуально запечений у пухнастій тістовій скоринці з цитрусовою цедрою, японським листям м’яти, копченим лососем Лимонний кекс із рикоттою – готуємо з нуля
Ви можете надіслати повідомлення господарю David, щоб внести зміни до бронювання.

Моя кваліфікація

Шеф-кухар
Досвід роботи: 40 років
Я працював на різних кулінарних посадах, від шеф-кухаря до фотографа їжі.
Важливий кар’єрний здобуток
За свої тексти я отримав прізвисько «Ентоні Бурден із Каліфорнії».
Освіта й підготовка
Я маю досвід роботи в кіно та телебаченні, здобутий в Університеті штату Каліфорнія в Фуллертоні.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.

Мої фірмові страви

Оцінка: 5.0 з 5 зірок на основі 2 відгуків.

Середній рейтинг з’явиться після отримання 3 відгуків.
Відображаються 0 з 0

Я приїду до вас

Зона, де я надаю послуги: Guerneville, Сент Хелена, Гілдсбурґ і Сонома. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.

Важлива інформація

Вимоги до гостей

Можуть відвідувати гості віком від 2 років., Не більше ніж 10 гостей загалом.

Доступне середовище

Запитайте подробиці в господаря. Докладніше

Правила скасування бронювання

У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
Немає вільних місць
Безкоштовне скасування бронювання

Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb

Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?

Найкращі страви Каліфорнії з шеф-кухарем Дейвом

Я створюю незабутні страви та враження, натхненні кулінарним ландшафтом Каліфорнії.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Guerneville
Надається у вашому помешканні
Немає вільних місць
Безкоштовне скасування бронювання

Бранч у винній країні

₴6 844 за гостя
Розслаблена група з американською класикою, а також мексиканським та грецьким впливом. Запечена грецька фріттата – фета, рис, цибуля-порей, тертий кабачок і гірські трави Ebelskevers – фірмова страва Солвенга, м’які кульки з млинців у голландському стилі з різними начинками Мексиканський фруктовий салат із м’ятою та таджином Традиційний гаш із солонини зі свіжою солониною, картоплею Юкон, цибулею та зеленим перцем Чілакілес – проста, але класична мексиканська страва з яєць Традиційні гарніри для сніданку

Ласощі з долини

₴6 844 за гостя
Меню, що демонструє найкраще в Нижній Каліфорнії під впливом місцевих смаків і технік, отриманих від найкращих шеф-кухарів. Салат з авокадо та цитрусових – грейпфрут, авокадо, тертий червоний цибуля, крес-салат, помідор і м’ята. Зелений рис із кінзою – класична страва з кумином і цибулею шалот Морський окунь у білій смужці La Paz – лимон Мейєра, халапеньо, червона цибуля та трави. Подається з соусом Агуачіле Верде Сопес із квесо фреско – чашечки з мексиканської маси з фермерським сиром, сушеними перцями чилі та смаженою кукурудзою. Груші Пасифіка – Пана-Дульсе

Гриль на Західному узбережжі

₴7 384 за гостя
Це меню створене на основі чудових смаків нашого Центрального узбережжя і віддає належне деяким легендарним рецептам і місцям Салат «Корте Мадера» – молода капуста, пекінська капуста, помідор «Рома», авокадо, себолліта, лимонно-чебрецева заправка Яловичина Tri Tip Central Coast – у нашому домашньому маринаді, повільно приготована, тонко нарізана та подається з соусом сальса круда Ціла курка вільного вигулу, смажена з травами – трави, оливкова олія, часник і цитрусові Софрито з чорною квасолею, жасминовий рис Сквош на грилі з долини Коачелла Хлібний пудинг із бананами

Туфлі на підборах у стилі Alta Baja

₴7 384 за гостя
Класичні вуличні тако в Південній Каліфорнії з домашньою сальсою, які упаковують пунш. Свіжі чипси з гуакамоле Домашні соуси з нуля Карне Ранчерія – тонко нарізаний стейк зі стейкової частини, маринований до досконалості, а потім приготований на грилі. Полло адобадо – курятина в адобо, копченій, злегка гострій суміші. Фріхолес борачос із червоним рисом Себолітас на грилі з перцем чилі Тортильї, виготовлені вручну Морозиво Torta Estilo Sanchez – мексиканські кекси з пеканом таджин, м’ятою та ванільним морозивом.

Tales Of The Bay

₴7 674 за гостя
Меню, натхненне подорож узбережжям Каліфорнії, яке поєднує італійські, іспанські, мексиканські та португальські впливи. Салат «Цезар» A La Minute – класична подача Тіхуани, змішується на замовлення Чоппіно по-португальськи – португальська версія класичного рагу з морепродуктів Паста в Норс-Біч – класика Сан-Франциско Морський окунь Ноб Гілл – індивідуально запечений у пухнастій тістовій скоринці з цитрусовою цедрою, японським листям м’яти, копченим лососем Лимонний кекс із рикоттою – готуємо з нуля
Ви можете надіслати повідомлення господарю David, щоб внести зміни до бронювання.

Моя кваліфікація

Шеф-кухар
Досвід роботи: 40 років
Я працював на різних кулінарних посадах, від шеф-кухаря до фотографа їжі.
Важливий кар’єрний здобуток
За свої тексти я отримав прізвисько «Ентоні Бурден із Каліфорнії».
Освіта й підготовка
Я маю досвід роботи в кіно та телебаченні, здобутий в Університеті штату Каліфорнія в Фуллертоні.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.

Мої фірмові страви

Оцінка: 5.0 з 5 зірок на основі 2 відгуків.

Середній рейтинг з’явиться після отримання 3 відгуків.
Відображаються 0 з 0

Я приїду до вас

Зона, де я надаю послуги: Guerneville, Сент Хелена, Гілдсбурґ і Сонома. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.

Важлива інформація

Вимоги до гостей

Можуть відвідувати гості віком від 2 років., Не більше ніж 10 гостей загалом.

Доступне середовище

Запитайте подробиці в господаря. Докладніше

Правила скасування бронювання

У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.

Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb

Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?