Ексклюзивні послуги приватного шеф-кухаря від Максиміліано
Я ПОЇХАВ ДОДОМУ
Я ПРОПОНУЮ ПОСЛУГИ ДОМАШНЬОГО ПРИБИРАННЯ В ЗАТИШКУ ВАШОГО ДОМУ
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Тулум
Надається у вашому помешканні
ексклюзивний кулінарний досвід
₴3 163 за гостя
Насолоджуйтесь індивідуальними меню та унікальними стравами, приготованими зі свіжих інгредієнтів, створюючи незабутні моменти.
унікальні та дивовижні смаки
₴3 615 за гостя
Здивуйте себе унікальними смаками та стравами, приготованими спеціально для вас за допомогою японських та авторських технік.
незабутні моменти
₴4 067 за гостя
Насолоджуйтесь індивідуальними меню та унікальними стравами, приготованими зі свіжих інгредієнтів, в ексклюзивній обстановці.
розкішний кулінарний досвід
₴4 518 за гостя
Насолоджуйтесь індивідуальними меню та унікальними стравами, приготованими зі свіжих інгредієнтів, створюючи незабутні моменти.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Maximiliano, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
15 років досвіду
Я працював на кухнях високої кухні, а зараз я виконавчий шеф-кухар у готелі Faena.
Відомий реставратор
Я власник Portezuelo and Fauno Bar у Пуерто-Ескондідо, Мексика.
Освічений і все ще вчуся
Я навчався в Аргентинському гастрономічному інституті та проводив навчальні семінари
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Тулум. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Ви також можете приїхати до мене за адресою:
77760, Тулум, Quintana Roo, Мексика
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 2 років., Не більше ніж 10 гостей загалом.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
Від ₴3 163 за гостя
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?