Бенкет із вогнем від шеф-кухаря G
Я створюю захопливі кулінарні враження, які поєднують традиції, вогонь і смаки аргентинського асадо та повільного приготування їжі на відкритому вогні.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Ешвілл
Надається у вашому помешканні
Традиційне барбекю
₴6 314 ₴6 314 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴21 045
Традиційне асадо в стилі гаучо додає суть аргентинського барбекю на ваш стіл.
Стейк рибай на вугіллі
Копчений говяжий стейк із гірчицею
Свинячі реберця «Залізний хрест»
Курка на грилі в стилі асадо
Овочі теріякі, обсмажені на вугіллі
Батяти «Аль-Ресколдо»
Фірмовий салат «Цезар»
Повноцінне асадо
₴7 156 ₴7 156 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴21 045
Скуштуйте справжнє аргентинське асадо зі свіжими сезонними продуктами.
Святковий сімейний бенкет:
Закуски
Сендвічі-чоріпан
Копчені шматочки грибів портобелло та сиру брі
Морські гребінці, загорнуті в прошутто
Перше заняття
Патагонський салат зі свіжих овочів
Основна страва
Стейк рибай на вугіллі
Копчений говяжий стейк із гірчицею
Свинячі реберця «Залізний хрест»
Курка на грилі в стилі асадо
Овочі теріякі, обсмажені на вугіллі
Батяти «Аль-Ресколдо»
Десерт
Шоколадний брауні з бурбоном від Фуґоса
З моря на гриль
₴7 156 ₴7 156 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴21 045
Креветки, гребінці, устриці, лосось, махі-махі, луфарь і восьминіг. Усі страви в стилі гаучо на нашому грилі з відкритим вогнем.
Меню з 10 страв із використанням вогню
₴7 577 ₴7 577 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴37 881
Перша страва: Устриці, поціловані вугіллям
Друга страва: проволета а-ля Паррілла
Третя страва: салат із врожаю
Четверта страва: форель «А-ля лама»
П’ятий курс: копчений медальйон з поленти
Шостий курс: дитячі реберця «А-ля Круз»
Сьоме блюдо: курячі крильця на грилі
Восьмий курс: філе міньйон у сухому розсолі за 24 години
Дев'ятий курс: сезонні коренеплоди та лозові овочі
Десерт: традиційний флан зі свіжими вершками та ягодами
Ви можете надіслати повідомлення господарю Guillermo, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
Досвід роботи: 16 років
Майже 20 років досвіду роботи професійним шеф-кухарем на відкритому вогні.
Важливий кар’єрний здобуток
Власниця та шеф-кухарка ресторану аргентинського грилю Las Piedras протягом понад 15 років.
Освіта й підготовка
Я народилася і виросла в Буенос-Айресі, і дізналася секрети приготування їжі на вогні від свого дідуся.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Оцінка: 5.0 з 5 зірок на основі 2 відгуків.
Відображаються 0 з 0
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Ешвілл, Кандлер і Кантон. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 2 років., Не більше ніж 20 гостей загалом.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
₴7 156 Від ₴7 156 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴21 045
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?





