Іспанські смаки, тапас і паелья від Педро
Моя кулінарія ґрунтується на традиційній іспанській кухні в поєднанні з сучасними технологіями.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Атланта
Надається у вашому помешканні
Вечеря з іспанськими тапас
₴2 526
Іспанські тапас, місцеве вино та розповіді англійською та іспанською мовами. Кожна страва має свою історію, тож ви можете насолоджуватися смаком і культурою в затишній атмосфері.
Іспанські тапас і паелья
₴2 947
Іспанські тапас, фірмова паелья та захопливі історії в затишній атмосфері. Кожна страва має свою історію, і таким чином їжа, культура та спілкування поєднуються в єдине ціле.
Тапас, паелья та десерт
₴3 368
Смачна ніч іспанських тапас, фірмової паельї, домашнього десерту та розповідей. Кожна страва подається з історією, створюючи атмосферу культури, спілкування та комфорту.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Pedro Jesus, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
Досвід роботи: 20 років
Я працював у ресторанах, відзначених зірками Мішлен, по всій Іспанії та Європі.
Важливий кар’єрний здобуток
Я працював у багатьох країнах, розширюючи свій підхід до інгредієнтів, смаків та їжі.
Освіта й підготовка
Я отримав сертифікат про проходження підвищення кваліфікації в галузі кулінарії; вивчав менеджмент у сфері харчування.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Атланта. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Ви також можете приїхати до мене за адресою:
Атланта, Джорджія, 30318, Сполучені Штати
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 21 року., Не більше ніж 10 гостей загалом.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
Немає вільних місць
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?




