Світові смаки від Патріка

Дозвольте мені провести для вас кулінарну екскурсію світом, де ви зможете спробувати страви різних кухонь.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Курбевуа
Надається у вашому помешканні

Подорож світом смаків

₴3 616 за гостя
Подорожі та смаки Amuse-bouche Куряча гьоза, кимбап, яловичина з м’ятою та спеціями Вхід Гребешки, курячі на пару Comava, хліб із геранню, хрустка курятина по-корейськи Страва Риба з імбиром, курячий фармер Тіка Масала, креветки з соусом комбава, яловичина з соусом тигровий крик, розе магре з медом і ваніллю. Підтримка: овочевий і томатний квартет з ароматами Fournaise. Десерт Тірамісу з ананасом, ваніллю або перлами тапіоки з сезонними фруктами та кокосовим молоком, з ромом

Меню в японському стилі

₴3 616 за гостя
Японська спокуса Темпура з солодкою картоплею та баклажанами, Креветки такоякі, капуста окономіякі Вхід Куряча гьоза, кимбап (корейські макі), кунжутно-апельсинова плитка, татакі з тунцем у кунжутній кірці Бо Бун з куркою або дорадо теріякі Чіпси Sésames Десерт Перлини тапіоки з кокосовим молоком і сезонні фрукти

Острівна кухня

₴4 772 за гостя
Подорожі та смаки Смішний рот: Куряча гьоза, вегетаріанський кимбап (макі по-корейськи), яловичина з м’ятою та спеціями Вхід: Фуа-гра з бурбонською ваніллю та апельсинова плитка з кунжутом, Гребешки, парові шматочки курятини з комбавою, хліб із геранню Страва: Риба з імбиром, курячий фармер Тіка Масала, креветки з соусом комбава, яловичина з соусом тигровий крик, розе магре з медом і ваніллю. Підтримка: овочевий і томатний квартет з ароматами Fournaise. Десерт: Тірамісу з ананасом, ваніллю або перлами тапіоки з сезонними фруктами та кокосовим молоком, з ромом
Ви можете надіслати повідомлення господарю Patrick, щоб внести зміни до бронювання.

Моя кваліфікація

Шеф-кухар
5 років досвіду
Кожна моя страва є результатом навичок, здобутих мною в найкращих ресторанах.
Об’єднання людей через їжу
Я застосовую мультикультурний підхід до приготування їжі, що допомагає мені знаходити спільну мову з гостями.
Самонавчання з дитинства
Я вивчив різноманітні кулінарні традиції шляхом самостійного навчання.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.

Мої фірмові страви

Я приїду до вас

Зона, де я надаю послуги: Курбевуа. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Ви також можете приїхати до мене за адресою: 92400, Курбевуа, Франція

Важлива інформація

Вимоги до гостей

Можуть відвідувати гості віком від 2 років., Не більше ніж 15 гостей загалом.

Доступне середовище

Запитайте подробиці в господаря. Докладніше

Правила скасування бронювання

У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
Від ₴3 616 за гостя
Безкоштовне скасування бронювання

Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb

Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?

Світові смаки від Патріка

Дозвольте мені провести для вас кулінарну екскурсію світом, де ви зможете спробувати страви різних кухонь.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Курбевуа
Надається у вашому помешканні
Від ₴3 616 за гостя
Безкоштовне скасування бронювання

Подорож світом смаків

₴3 616 за гостя
Подорожі та смаки Amuse-bouche Куряча гьоза, кимбап, яловичина з м’ятою та спеціями Вхід Гребешки, курячі на пару Comava, хліб із геранню, хрустка курятина по-корейськи Страва Риба з імбиром, курячий фармер Тіка Масала, креветки з соусом комбава, яловичина з соусом тигровий крик, розе магре з медом і ваніллю. Підтримка: овочевий і томатний квартет з ароматами Fournaise. Десерт Тірамісу з ананасом, ваніллю або перлами тапіоки з сезонними фруктами та кокосовим молоком, з ромом

Меню в японському стилі

₴3 616 за гостя
Японська спокуса Темпура з солодкою картоплею та баклажанами, Креветки такоякі, капуста окономіякі Вхід Куряча гьоза, кимбап (корейські макі), кунжутно-апельсинова плитка, татакі з тунцем у кунжутній кірці Бо Бун з куркою або дорадо теріякі Чіпси Sésames Десерт Перлини тапіоки з кокосовим молоком і сезонні фрукти

Острівна кухня

₴4 772 за гостя
Подорожі та смаки Смішний рот: Куряча гьоза, вегетаріанський кимбап (макі по-корейськи), яловичина з м’ятою та спеціями Вхід: Фуа-гра з бурбонською ваніллю та апельсинова плитка з кунжутом, Гребешки, парові шматочки курятини з комбавою, хліб із геранню Страва: Риба з імбиром, курячий фармер Тіка Масала, креветки з соусом комбава, яловичина з соусом тигровий крик, розе магре з медом і ваніллю. Підтримка: овочевий і томатний квартет з ароматами Fournaise. Десерт: Тірамісу з ананасом, ваніллю або перлами тапіоки з сезонними фруктами та кокосовим молоком, з ромом
Ви можете надіслати повідомлення господарю Patrick, щоб внести зміни до бронювання.

Моя кваліфікація

Шеф-кухар
5 років досвіду
Кожна моя страва є результатом навичок, здобутих мною в найкращих ресторанах.
Об’єднання людей через їжу
Я застосовую мультикультурний підхід до приготування їжі, що допомагає мені знаходити спільну мову з гостями.
Самонавчання з дитинства
Я вивчив різноманітні кулінарні традиції шляхом самостійного навчання.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.

Мої фірмові страви

Я приїду до вас

Зона, де я надаю послуги: Курбевуа. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Ви також можете приїхати до мене за адресою: 92400, Курбевуа, Франція

Важлива інформація

Вимоги до гостей

Можуть відвідувати гості віком від 2 років., Не більше ніж 15 гостей загалом.

Доступне середовище

Запитайте подробиці в господаря. Докладніше

Правила скасування бронювання

У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.

Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb

Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?