Смак Сицилії з шеф-кухарем Фабіо Сімоне

Відкрийте для себе справжню Сицилію через вишукані кулінарні враження
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Катанія
Надається у вашому помешканні

Сутність сицилійського саду

₴3 663 
Мінімальна вартість бронювання: ₴14 650
Смаки свіжих овочів і трав із саду на острові СТАРТЕР Червона цибуля з Джарратані, приготована під вакуумом, фарширована козячим сиром і базиліком, подається з полуничною заправкою ПЕРША СТРАВА Ризото карнаролі з гарбузом і білими грибами з Етни, соус із блакитного сиру ОСНОВНА СТРАВА Смажені крокети з сочевиці з соусом із шафраном і хрусткою дикою зеленню ДЕСЕРТ Пісочне тісто з кремом шантільї та шоколадом Етна полуниця

Етна: земля, вогонь і м’ясо

₴3 907 
Мінімальна вартість бронювання: ₴14 650
Подорож із серця Сицилії для теплого та глибокого враження. Історія про смак і острівну ідентичність СТАРТЕР Креспелла з сиром Качо Кавалло, тартаром із сицилійської скотони, грибами Етна Порчіні, каперсами та паростками часнику ПЕРША СТРАВА Свіжа паста паккері алла Норма з помідорами соус, смажений баклажан і запечені солоні сир рікота ОСНОВНА СТРАВА Вирізка з поросяти з гір Неброді з соусом із вина Марсала та травами картопля ДЕСЕРТ Дегустація сицилійської випічки

Сицилія, де острів зустрічається з морем

₴4 395 
Мінімальна вартість бронювання: ₴14 650
Смак моря, життя Сицилії, відчуття Середземномор’я СТАРТЕР Тартар із місцевого червоного тунця, цитрусовий салат із грейпфрутом, апельсинами та лимонами, мус з авокадо, йогуртовий соус і хлорофіл з петрушки ПЕРША СТРАВА Домашні пастини, наповнені рикоттою та цукатом із лимона, соус із місцевої риби-куркуля та підсмажений часниковий хлібний крамбл ОСНОВНА СТРАВА Улов дня, запечений в папілоті, з салатом панцанелла з цитрусами ДЕСЕРТ Сицилійський лимонний мус із підсмаженим лимонним порошком

Майстер-клас із приготування свіжої пасти

₴4 884 
Мінімальна вартість бронювання: ₴12 208
Відкрийте для себе мистецтво приготування свіжої пасти вручну на захоплюючому й автентичному майстер-класі. Під керівництвом шеф-кухаря Фабіо Сімоне ви навчитеся працювати з борошном і яйцями, щоб створювати ідеальне тісто, формувати різні традиційні форми пасти та готувати класичні італійські страви. Практичний і сенсорний досвід, який поєднує традиції та творчість, приносить справжні та стародавні смаки на ваш стіл. Ідеально підходить для тих, хто хоче поглибити свої знання про італійську кулінарну культуру та насолодитися смачною і веселою подорожжю

Мистецтво смаку

₴5 372 
Мінімальна вартість бронювання: ₴14 650
5 страв для гурманів: традиції та інновації АМУЗ-БУШ Сенсорне враження від рідкої піци Крем із підсмаженого хліба, томатний соус Сан-Марцано, сир страчатела з молока буйволиць СТАРТЕР Ростбіф по-італійськи з майонезним соусом із тунця, каперсами, та ескарол ПЕРША СТРАВА Домашня болонська лазанья з витриманим пармезаном сир і соус із шафраном ОСНОВНА СТРАВА Яловича вирідка з глазур’ю з меду та чорного перцю з кавою глазурована молода морква та дика зелень ДЕСЕРТ Забайоне й тірамісу
Ви можете надіслати повідомлення господарю Fabio, щоб внести зміни до бронювання.

Моя кваліфікація

Шеф-кухар
16 років досвіду
Я вдосконалював свої кулінарні навички на кухнях із зірками Мішлен у Ніцці та Монте-Карло.
Враження в хмарочосах
Я працював у відомому ресторані в хмарочосах The Shard у Лондоні, вдосконалюючи свої навички на кухні.
Технічний спеціаліст із гостинності
Я отримав диплом техніка з гостинності.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.

Мої фірмові страви

Оцінка: 5.0 з 5 зірок на основі 1 відгуку.

Відображаються 0 з 0

Я приїду до вас

Зона, де я надаю послуги: Катанія, Сіракузи і Таорміна. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.

Важлива інформація

Вимоги до гостей

Можуть відвідувати гості віком від 4 років.

Доступне середовище

Запитайте подробиці в господаря. Докладніше

Правила скасування бронювання

У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
₴4 884 
Мінімальна вартість бронювання: ₴12 208
Безкоштовне скасування бронювання

Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb

Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?

Смак Сицилії з шеф-кухарем Фабіо Сімоне

Відкрийте для себе справжню Сицилію через вишукані кулінарні враження
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Катанія
Надається у вашому помешканні
₴4 884 
Мінімальна вартість бронювання: ₴12 208
Безкоштовне скасування бронювання

Сутність сицилійського саду

₴3 663 
Мінімальна вартість бронювання: ₴14 650
Смаки свіжих овочів і трав із саду на острові СТАРТЕР Червона цибуля з Джарратані, приготована під вакуумом, фарширована козячим сиром і базиліком, подається з полуничною заправкою ПЕРША СТРАВА Ризото карнаролі з гарбузом і білими грибами з Етни, соус із блакитного сиру ОСНОВНА СТРАВА Смажені крокети з сочевиці з соусом із шафраном і хрусткою дикою зеленню ДЕСЕРТ Пісочне тісто з кремом шантільї та шоколадом Етна полуниця

Етна: земля, вогонь і м’ясо

₴3 907 
Мінімальна вартість бронювання: ₴14 650
Подорож із серця Сицилії для теплого та глибокого враження. Історія про смак і острівну ідентичність СТАРТЕР Креспелла з сиром Качо Кавалло, тартаром із сицилійської скотони, грибами Етна Порчіні, каперсами та паростками часнику ПЕРША СТРАВА Свіжа паста паккері алла Норма з помідорами соус, смажений баклажан і запечені солоні сир рікота ОСНОВНА СТРАВА Вирізка з поросяти з гір Неброді з соусом із вина Марсала та травами картопля ДЕСЕРТ Дегустація сицилійської випічки

Сицилія, де острів зустрічається з морем

₴4 395 
Мінімальна вартість бронювання: ₴14 650
Смак моря, життя Сицилії, відчуття Середземномор’я СТАРТЕР Тартар із місцевого червоного тунця, цитрусовий салат із грейпфрутом, апельсинами та лимонами, мус з авокадо, йогуртовий соус і хлорофіл з петрушки ПЕРША СТРАВА Домашні пастини, наповнені рикоттою та цукатом із лимона, соус із місцевої риби-куркуля та підсмажений часниковий хлібний крамбл ОСНОВНА СТРАВА Улов дня, запечений в папілоті, з салатом панцанелла з цитрусами ДЕСЕРТ Сицилійський лимонний мус із підсмаженим лимонним порошком

Майстер-клас із приготування свіжої пасти

₴4 884 
Мінімальна вартість бронювання: ₴12 208
Відкрийте для себе мистецтво приготування свіжої пасти вручну на захоплюючому й автентичному майстер-класі. Під керівництвом шеф-кухаря Фабіо Сімоне ви навчитеся працювати з борошном і яйцями, щоб створювати ідеальне тісто, формувати різні традиційні форми пасти та готувати класичні італійські страви. Практичний і сенсорний досвід, який поєднує традиції та творчість, приносить справжні та стародавні смаки на ваш стіл. Ідеально підходить для тих, хто хоче поглибити свої знання про італійську кулінарну культуру та насолодитися смачною і веселою подорожжю

Мистецтво смаку

₴5 372 
Мінімальна вартість бронювання: ₴14 650
5 страв для гурманів: традиції та інновації АМУЗ-БУШ Сенсорне враження від рідкої піци Крем із підсмаженого хліба, томатний соус Сан-Марцано, сир страчатела з молока буйволиць СТАРТЕР Ростбіф по-італійськи з майонезним соусом із тунця, каперсами, та ескарол ПЕРША СТРАВА Домашня болонська лазанья з витриманим пармезаном сир і соус із шафраном ОСНОВНА СТРАВА Яловича вирідка з глазур’ю з меду та чорного перцю з кавою глазурована молода морква та дика зелень ДЕСЕРТ Забайоне й тірамісу
Ви можете надіслати повідомлення господарю Fabio, щоб внести зміни до бронювання.

Моя кваліфікація

Шеф-кухар
16 років досвіду
Я вдосконалював свої кулінарні навички на кухнях із зірками Мішлен у Ніцці та Монте-Карло.
Враження в хмарочосах
Я працював у відомому ресторані в хмарочосах The Shard у Лондоні, вдосконалюючи свої навички на кухні.
Технічний спеціаліст із гостинності
Я отримав диплом техніка з гостинності.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.

Мої фірмові страви

Оцінка: 5.0 з 5 зірок на основі 1 відгуку.

Відображаються 0 з 0

Я приїду до вас

Зона, де я надаю послуги: Катанія, Сіракузи і Таорміна. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.

Важлива інформація

Вимоги до гостей

Можуть відвідувати гості віком від 4 років.

Доступне середовище

Запитайте подробиці в господаря. Докладніше

Правила скасування бронювання

У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.

Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb

Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?