Стіл, декорований Deja
Експерт із вишуканої кухні, індивідуальних меню та захоплюючих кулінарних вражень для всіх.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Х’юстон
Надається у вашому помешканні
Зручності в будні дні
₴4 982 за гостя
Розслабтеся за затишним сімейним столом із 4 стравами. Ці страви, створені для напружених робочих днів, готові до подачі та споживання – смак без стресу.
Міжнародне дегустаційне меню
₴6 851 за гостя
Вирушайте в вишукану кулінарну подорож, яка включає 6 страв, що демонструють сміливі смаки з усього світу, на основі кухонь на ваш вибір. Це ідеальний вибір для любителів кулінарних пригод і елегантних вечорів.
Безліч смаколиків
₴8 304 за гостя
Насолодіться меню з 13 смачних страв, зокрема закусками, першими і основними стравами та десертами. Ідеально підходить для святкового сезонного застілля.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Deja, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
8 років досвіду
Створення індивідуальних меню та незабутніх вражень від їжі для всіх випадків і гостей.
Консультант із питань кулінарії
Проводження унікальних майстер-класів і створення рецептів, які об’єднують людей через їжу.
Шеф-кухар-самоучка
Самонавчання, витончені навички, професійна підготовка, захоплення вишуканою кухнею.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Оцінка: 5.0 з 5 зірок на основі 1 відгуку.
Середній рейтинг з’явиться після отримання 3 відгуків.
Відображаються 0 з 0
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Х’юстон. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 2 років., Не більше ніж 10 гостей загалом.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
Від ₴8 304 за гостя
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?