Прибережна фьюжн-кухня від шеф-кухаря Антуана Коулмана

Я поєдную творчість із душею, щоб створити сміливі фьюжн-страви, які розповідають історію.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Тампа
Надається у вашому помешканні

Бранч на узбережжі

₴4 593 за гостя
Виберіть до 5 (мінімум 10) французький тост із начинкою, Вафлі з чорницею або «червоний оксамит», Смажені щоки окуня, Макарони з сиром і трюфелем, Відзначені нагородами креветки з крупою, Кіш із раками, Сорбет із кавуном і манго, Шашлики з риби-меча, Ковбаса та бекон (індичка), Печиво та соус, Слайдери з курятиною в стилі "джерк", Кубинські яєчні рулети, Свиняча лопатка з соусом мохо, Полуничні липкі булочки, Міні-бейгли (лосось, вершковий сир і джеми), Включає апельсиновий сік, каву та мімозу

Фьюжн на узбережжі

₴5 010 за гостя
Закуски (2) Японська маринована свиняча грудинка Аранчіні з яловичиною Паста з соусом песто Креветки в беконі з соусом сальса з манго Тостони зі свининою, сиром, перцем чилі та тушкованою цибулею Салат із полуниці та руколи .....Основні страви (2) Гармоніюючі гарніри Креветки скампі Риба-меч Марекіаро Оссобуко зі свинини Ребра в глазурі з Jack Daniels Курка «Оскар» Курка «Мадера» Маринований фланк-стейк Філе з соусом на вибір ......Десерт (1) Крем-Брюль Кі-Лайм-Пай Полуничний шорткейк Персиковий кобблер Шоколадний десерт

Життя на узбережжі

₴7 306 за гостя
Закуски (2) кальмари фрітті, Крабові котлетки, Мідії по-посиліппійськи Севіче з восьминога, Біск із краба та лобстера Спрінг-роли з омаром, Ризото з креветками, .....Основні страви (2) з гарнірами для комбінування, Морський окунь по-пуглійськи, Медовий імбирний снэппер, Морський окунь у картопляній кірці, Хвости омарів у темпурі, Махі-махі з крабовим беарнезом, Луфарь, відварений у маслі, ......Десерт (1) Крем-брюле, Полуничне джелато, Чизкейк із лаймом, Шоколадний мус, Млинці з ягодами та вершками

День відпочинку

₴16 700 за групу
Насолодіться апетитними закусками та смузі від шеф-кухаря Антвана Коулмана, а також необмеженою кількістю мімоз для 10 гостей
Ви можете надіслати повідомлення господарю Antwan, щоб внести зміни до бронювання.

Моя кваліфікація

Шеф-кухар
28 років досвіду приготування страв
У мене понад 29 років досвіду
Здобуті нагороди
Мене показали на Good Morning New Orleans і на Food Network
Навчання вдома та на роботі
Я почав готувати їжу у віці 3 років і здобув цінний практичний досвід у ресторанах.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.

Мої фірмові страви

Я приїду до вас

Зона, де я надаю послуги: Тампа. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.

Важлива інформація

Вимоги до гостей

Можуть відвідувати гості віком від 18 років.

Доступне середовище

Запитайте подробиці в господаря. Докладніше

Правила скасування бронювання

У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
Від ₴4 593 за гостя
Безкоштовне скасування бронювання

Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb

Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?

Прибережна фьюжн-кухня від шеф-кухаря Антуана Коулмана

Я поєдную творчість із душею, щоб створити сміливі фьюжн-страви, які розповідають історію.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Тампа
Надається у вашому помешканні
Від ₴4 593 за гостя
Безкоштовне скасування бронювання

Бранч на узбережжі

₴4 593 за гостя
Виберіть до 5 (мінімум 10) французький тост із начинкою, Вафлі з чорницею або «червоний оксамит», Смажені щоки окуня, Макарони з сиром і трюфелем, Відзначені нагородами креветки з крупою, Кіш із раками, Сорбет із кавуном і манго, Шашлики з риби-меча, Ковбаса та бекон (індичка), Печиво та соус, Слайдери з курятиною в стилі "джерк", Кубинські яєчні рулети, Свиняча лопатка з соусом мохо, Полуничні липкі булочки, Міні-бейгли (лосось, вершковий сир і джеми), Включає апельсиновий сік, каву та мімозу

Фьюжн на узбережжі

₴5 010 за гостя
Закуски (2) Японська маринована свиняча грудинка Аранчіні з яловичиною Паста з соусом песто Креветки в беконі з соусом сальса з манго Тостони зі свининою, сиром, перцем чилі та тушкованою цибулею Салат із полуниці та руколи .....Основні страви (2) Гармоніюючі гарніри Креветки скампі Риба-меч Марекіаро Оссобуко зі свинини Ребра в глазурі з Jack Daniels Курка «Оскар» Курка «Мадера» Маринований фланк-стейк Філе з соусом на вибір ......Десерт (1) Крем-Брюль Кі-Лайм-Пай Полуничний шорткейк Персиковий кобблер Шоколадний десерт

Життя на узбережжі

₴7 306 за гостя
Закуски (2) кальмари фрітті, Крабові котлетки, Мідії по-посиліппійськи Севіче з восьминога, Біск із краба та лобстера Спрінг-роли з омаром, Ризото з креветками, .....Основні страви (2) з гарнірами для комбінування, Морський окунь по-пуглійськи, Медовий імбирний снэппер, Морський окунь у картопляній кірці, Хвости омарів у темпурі, Махі-махі з крабовим беарнезом, Луфарь, відварений у маслі, ......Десерт (1) Крем-брюле, Полуничне джелато, Чизкейк із лаймом, Шоколадний мус, Млинці з ягодами та вершками

День відпочинку

₴16 700 за групу
Насолодіться апетитними закусками та смузі від шеф-кухаря Антвана Коулмана, а також необмеженою кількістю мімоз для 10 гостей
Ви можете надіслати повідомлення господарю Antwan, щоб внести зміни до бронювання.

Моя кваліфікація

Шеф-кухар
28 років досвіду приготування страв
У мене понад 29 років досвіду
Здобуті нагороди
Мене показали на Good Morning New Orleans і на Food Network
Навчання вдома та на роботі
Я почав готувати їжу у віці 3 років і здобув цінний практичний досвід у ресторанах.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.

Мої фірмові страви

Я приїду до вас

Зона, де я надаю послуги: Тампа. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.

Важлива інформація

Вимоги до гостей

Можуть відвідувати гості віком від 18 років.

Доступне середовище

Запитайте подробиці в господаря. Докладніше

Правила скасування бронювання

У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.

Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb

Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?