Прибережна фьюжн-кухня від шеф-кухаря Антуана Коулмана
Я поєдную творчість із душею, щоб створити сміливі фьюжн-страви, які розповідають історію.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Тампа
Надається у вашому помешканні
Бранч на узбережжі
₴4 593 за гостя
Виберіть до 5 (мінімум 10)
французький тост із начинкою,
Вафлі з чорницею або «червоний оксамит»,
Смажені щоки окуня,
Макарони з сиром і трюфелем,
Відзначені нагородами креветки з крупою,
Кіш із раками,
Сорбет із кавуном і манго,
Шашлики з риби-меча,
Ковбаса та бекон (індичка),
Печиво та соус,
Слайдери з курятиною в стилі "джерк",
Кубинські яєчні рулети,
Свиняча лопатка з соусом мохо,
Полуничні липкі булочки,
Міні-бейгли (лосось, вершковий сир і джеми),
Включає апельсиновий сік, каву та мімозу
Фьюжн на узбережжі
₴5 010 за гостя
Закуски (2)
Японська маринована свиняча грудинка
Аранчіні з яловичиною
Паста з соусом песто
Креветки в беконі з соусом сальса з манго
Тостони зі свининою, сиром, перцем чилі та тушкованою цибулею
Салат із полуниці та руколи
.....Основні страви (2) Гармоніюючі гарніри
Креветки скампі
Риба-меч Марекіаро
Оссобуко зі свинини
Ребра в глазурі з Jack Daniels
Курка «Оскар»
Курка «Мадера»
Маринований фланк-стейк
Філе з соусом на вибір
......Десерт (1)
Крем-Брюль
Кі-Лайм-Пай
Полуничний шорткейк
Персиковий кобблер
Шоколадний десерт
Життя на узбережжі
₴7 306 за гостя
Закуски (2)
кальмари фрітті,
Крабові котлетки,
Мідії по-посиліппійськи
Севіче з восьминога,
Біск із краба та лобстера
Спрінг-роли з омаром,
Ризото з креветками,
.....Основні страви (2) з гарнірами для комбінування,
Морський окунь по-пуглійськи,
Медовий імбирний снэппер,
Морський окунь у картопляній кірці,
Хвости омарів у темпурі,
Махі-махі з крабовим беарнезом,
Луфарь, відварений у маслі,
......Десерт (1)
Крем-брюле,
Полуничне джелато,
Чизкейк із лаймом,
Шоколадний мус,
Млинці з ягодами та вершками
День відпочинку
₴16 700 за групу
Насолодіться апетитними закусками та смузі від шеф-кухаря Антвана Коулмана, а також необмеженою кількістю мімоз для 10 гостей
Ви можете надіслати повідомлення господарю Antwan, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
28 років досвіду приготування страв
У мене понад 29 років досвіду
Здобуті нагороди
Мене показали на Good Morning New Orleans і на Food Network
Навчання вдома та на роботі
Я почав готувати їжу у віці 3 років і здобув цінний практичний досвід у ресторанах.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Тампа. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 18 років.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
Від ₴4 593 за гостя
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?