Креативна французька кухня від Жерара
Я готую вишукані, креативні страви, використовуючи свіжі інгредієнти та низькотемпературні технології.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Стюцайм-Оффенайм
Надається у вашому помешканні
Страви в коробках для розігріву
₴2 437
Я пропоную подавати закуски, страви, десерти в контейнерах для мікрохвильової печі відповідно до ваших побажань та враховуючи алергію
Меню-сюрприз
₴3 607
Насолодіться спонтанною та креативною трапезою з 4 страв, створеною з найсвіжіших інгредієнтів і кулінарного натхнення.
Кулінарні смаколики вдома
₴3 656
Відповідно до ваших смаків, бажань і уподобань, я створюю рецепти в формулі кейтерингу
Вивчення меню
₴3 899
Насолодіться збалансованим меню з 4 страв, що демонструє сезонну кухню, натхненну французькою, зі свіжими місцевими інгредієнтами.
Святкове меню
₴6 092
Святкуйте з вишуканим меню з 4 страв, щоб відзначити особливі моменти, приносячи радість і вишуканість на свій святковий стіл.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Gérard, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
10 років досвіду
Після кар’єри в бухгалтерії та рекламі я вирішив слідувати своїй пристрасті до приготування їжі.
Ресторан Michelin Bib Gourmand
Я керував ресторанами, відзначеними нагородами, в Ельзасі та Країні Басків.
Підготовлені шеф-кухарями
Я навчався у чудових французьких шеф-кухарів, зокрема Мішеля Браса та Дідьє Оуділла.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Стюцайм-Оффенайм і Страсбург. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 2 років.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
₴2 437
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?






