Аргентинська кухня на грилі від шеф-кухаря Еміліано
Спеціалізується на смаженому м’ясі з яскравими, насиченими смаками, виготовленому з найсвіжих інгредієнтів, що надходять з ферми на стіл, і натхненному аргентинською традицією.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Сан-Діеґо
Надається у вашому помешканні
Ковбойський бранч на відкритому вогні
₴5 151 за гостя
Почніть свій ранок зі смачного ковбойського бранчу на грилі. Я приготую закуску в стилі кантрі, яка включатиме копчену аргентинську чорізо, хрусткий бекон, ковбойську квасолю, свіжі яйця, смажені овочі та домашній хліб, – усе це буде приготовано на відкритому вогні. Насолоджуйтеся свіжозвареною кавою, соком і невимушеною атмосферою на свіжому повітрі, яка нагадує про Старий Захід – прямо тут, у Каліфорнії.
Китайська бенкетна азіатська кухня
₴6 347 за гостя
Китайський вогняний бенкет – це подорож у сміливі та заспокійливі смаки китайської кухні, приготовані з сільською пристрастю аргентинського вогню
Традиційна тайська вогняна вечеря
₴6 594 за гостя
Приєднуйтеся до мене на практичному майстер-класі з приготування тайського вогняного бенкету, натхненного моїми подорожами Таїландом. Ми приготуємо такі класичні страви, як салат із зеленої папаї, суп Том Ям, пад-тай і зелене каррі, навчившись балансувати солодкий, кислий, солоний і гострий смаки. Після спільного приготування ми сядемо за стіл, щоб насолодитися всім, що ми приготували, а на завершення спробуємо культовий десерт – клейкий рис із манго. Це більше, ніж вечеря – це культурний досвід, пов’язаний з їжею, вогнем та історіями.
Сільський іспанський бенкет із тапас
₴6 594 за гостя
Приєднуйтеся до мене в подорожі Іспанією, де ми спробуємо тапас, які я відкрила для себе в своїх мандрівках. Насолодіться іспанською тортильєю, креветками з часником, картоплею бравас, фрикадельками та смаженим перцем – усе це подається в сімейному стилі. Більше, ніж просто їжа – це ніч культури, історій і смаків, як у яскравих тапас-барах Іспанії.
Аргентинське асадо
₴8 036 за гостя
Справжнє аргентинське барбекю, приготоване на відкритому вогні. Включає м’ясні страви преміумкласу, фірмові гарніри та десерт, які подаються в сімейному стилі
Індивідуальний майстер-клас з аргентинського гриля
₴8 036 за гостя
Приєднуйтеся до мене на індивідуальному майстер-класі з приготування їжі на вогні та дізнайтеся, як справжні аргентинці готують на грилі. Я навчу вас розпалювати вогонь, приправляти м’ясо та готувати як справжній гаучо. Ми разом приготуємо повноцінну страву на грилі, і ви отримаєте нові навички та впевненість.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Chef Emiliano, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
4 роки досвіду
Я народилася і виросла в Аргентині, де навчилася мистецтва асадо – смаження на відкритому вогні.
Керування рестораном
Я володію рестораном на пляжі в Бразилії і працював на багатьох масштабних заходах.
Навчання на робочому місці
Шеф-кухар, що поєднує латиноамериканські традиції з яскравими смаками Азії.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Сан-Діеґо. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 10 років.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
Від ₴5 151 за гостя
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?