Дегустаційні меню в стилі ф’южн від Колтера
Перш ніж відкрити власний ресторан, я працював у відзначених нагородами ресторанах, де подавали страви ф’южн.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Остін
Надається у вашому помешканні
Дегустація тако
₴2 068 за гостя
Насолодіться приготованим шеф-кухарем тако з 3 тортильями з домашньої маси. Ви отримаєте 2 варіанти м’яса, наприклад, конфі з качки або копчену грудинку, і один овочевий варіант, наприклад, устричні гриби з соусом чімічуррі.
Остін, 3 страви
₴4 137 за гостя
Спеціально підібране меню з трьох страв, яке підкреслює сезонність Центрального Техасу та місцеву кулінарну сцену Остіна, включаючи деякі з моїх фірмових страв, як-от сольована вугільна риба або качина грудка, в’ялена з боніто.
Дегустація в центральній частині Техасу
₴6 205 за гостя
Створіть власну страву з 4 блюд. У цьому меню представлені деякі мої класичні ф’южн-страви, як-от ризотто з раменом, яке подається з тушкованим у комбу свинячим черевцем, або тортелліні аль пастор з моле і епазотом.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Colter, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
Досвід роботи: 10 років
Я працював у відомих ресторанах Портленда: Canard, Le Pigeon і Proud Mary.
Навчання від переможця премії Фонду Джеймса Бірда
Я працював у ресторані Le Pigeon під керівництвом Ґабріеля Ракер, який двічі отримав премію Джеймса Бірда.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Остін. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 18 років., Не більше ніж 10 гостей загалом.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 1 день до початку вам повернуть усі кошти.
Від ₴2 068 за гостя
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?