Барбекю в техаському стилі від Стюарта
Я поєдную автентичні методи повільного копчення з яскравими каджунськими та тринідадськими спеціями.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Нашвілл
Надається в помешканні господаря Stuart
Набори для тако в техаському стилі
₴636 ₴636 за гостя
Включає копчену курку, рвану свинину або грудинку зі свіжими топінгами та домашніми тортильями.
Меню для кейтерингу
₴4 235 ₴4 235 за гостя
Пропонує варіанти бранчу та вечері, копчене м’ясо, гурманські гарніри, а також повне обслуговування або можливість залишити замовлення. Ідеально підходить для зустрічей і заходів у затишній атмосфері.
Уроки південної кухні
₴4 235 ₴4 235 за гостя
Практичні уроки для навчання копченню курки, рваної свинини або грудинки в техаському стилі зі свіжими начинками та домашніми тортильями.
Вечері
₴5 717 ₴5 717 за гостя
Справжні техаські барбекю зі смаженим м’ясом, вишуканими гарнірами та смачними основними стравами. Для груп.
Керівник служби
₴10 587 ₴10 587 за гостя
Передбачає організацію бранчу та вечері на 1 або більше днів під час перебування гостя.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Stuart, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
16 років досвіду
Кожна моя страва – це десятиліття традицій, майстерності та сміливих смаків.
Згадки в популярних виданнях
Nashville Hidden Gems та інші видання писали про мої кулінарні витвори.
Магістр шкільної психології
Я здобув ступінь в Університеті штату Теннессі.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Куди ви вирушите
Нашвілл, Теннессі, 37206, Сполучені Штати
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 2 років., Не більше ніж 10 гостей загалом.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
₴636 Від ₴636 за гостя
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?






