Італійські та гавайські смаколики від Ісаї
Італійська кухня з яскравими островними мотивами для приватних вечерь і заходів на яхтах
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Гонолулу
Надається у вашому помешканні
Плани харчування
₴1 130
Досягайте цілей у сфері фізичної підготовки, фітнесу або оздоровлення за допомогою цього плану харчування, який охоплює 5 прийомів їжі або цілий тиждень, і доставляється в контейнерах для швидкого прийому їжі.
Кейтеринг для заходів
₴6 067
Побалуйте гостей вишуканими стравами за допомогою цього пакету послуг кейтерингу. Він передбачає планування меню, сервування та прибирання, а також додаткові послуги барменів, живу музику або ді-джея.
Меню з 4 страв за столом
₴6 277
Спробуйте свіжі місцеві інгредієнти в цій вечері з 4 страв. Вона передбачає планування меню та інгредієнтів, приготування їжі, сервірування та прибирання.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Isaiah, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
11 років досвіду
Понад 10 років досвіду роботи приватним шеф-кухарем на острові Оаху, поєднуючи італійські та острівні смаки
Су-шеф у Ruscello
Су-шеф у Ruscello, керівник 16 співробітників, володіє навичками вишуканої кухні
Практичні тренування
Навчилася готувати в G-Thymes Catering під керівництвом моєї матері з 16 років
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Гонолулу. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Ви також можете приїхати до мене за адресою:
Гонолулу, Гаваї, 96814, Сполучені Штати
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 2 років., Не більше ніж 100 гостей загалом.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
₴1 130
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?




