Сучасна мексиканська кухня на дровах від Ismael
Я демонструю мексиканську кухню, готуючи на дровах зі свіжими місцевими інгредієнтами.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Сан-Діеґо
Надається у вашому помешканні
Каліфорнійсько-мексиканська душа
₴6 312 ₴6 312 за гостя
Здійсніть смачну подорож, поєднавши мексиканську їжу для душі з каліфорнійською свіжістю, створену з серцем, теплом і глибокою повагою до кожного інгредієнта.
Низький стіл
₴6 943 ₴6 943 за гостя
Натхненне легким вітерцем узбережжя і яскраві вуличні ринки Баї, це меню пропонує класичні страви з вишуканими нюансами.
Вогонь і смак
₴7 364 ₴7 364 за гостя
Це меню віддає належне первісній красі приготування їжі на дров’яному вогні, пропонуючи димні, сміливі та сільські страви, які вшановують традиції, водночас демонструючи сучасну вишуканість.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Ismael, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
15 років досвіду
15 років досвіду роботи на кухні: від миття посуду до керівництва в ресторанах у Дель-Марі, штат Каліфорнія.
Тимчасовий бізнес
Співпраця з шеф-кухарем Мішелем Міною, відзначеним зіркою Мішлен, у 2020 році в ресторані International Smoke.
Навчався під керівництвом батька
Навчався в Bully’s North, 50-річному стейк-хаусі в Північному окрузі Сан-Дієго.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Сан-Діеґо. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Ви також можете приїхати до мене за адресою:
Сан-Діеґо, Каліфорнія, 92116, Сполучені Штати
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 2 років., Не більше ніж 100 гостей загалом.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
₴6 312 Від ₴6 312 за гостя
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?




