Барбекю в каліфорнійському винному регіоні Санта-Марія
Відкрийте для себе, чим відома винна країна Каліфорнії. Барбекю на відкритому вогні: копчені ребра та грудинка
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Карлсбад
Надається у вашому помешканні
Свинячі ребра барбекю, копчені на яблуневому диму
₴1 665 за групу
Свинячі ребра барбекю коптяться повільно на низькому вогні з яблуневою та вишневою деревиною. Ребра будуть политі домашнім соусом барбекю.
Санта-Марія-Трітип
₴1 873 за гостя
Копчене на відкритому вогні від ринку до столу. Вам сподобається апетитна і ніжна Санта-Марія-Трітип. Подається з гарніром або овочами та булочкою.
Рибай «Ковбойський томагавк»
₴5 204 за гостя
Копчені та обсмажені на відкритому вогні та деревному вогні. Ми смажимо на грилі яловичий стейк «Томагавк» від Usda Choice Cowboy до ідеального смаку на дровах. Подається з гарніром на вибір і булочкою.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Nathan, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
Досвід роботи: 8 років
Мене спонсорують відомі бренди барбекю, якими ми всі користуємося.
Важливий кар’єрний здобуток
Спонсорство від провідних виробників барбекю. Weber, Traeger, Kamado Joe і Blackstone
Освіта й підготовка
Я навчився готувати барбекю з найкращими шеф-кухарями, які рекомендують відомі моделі барбекю для приготування їжі на задньому дворі
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: La Mesa, Santee, San Diego і Карлсбад. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 18 років.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
Від ₴1 873 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴6 245
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?