Улюблені страви шеф-кухаря AJ
Шеф-кухар, що народився і виріс на півдні! Я готую їжу з любов’ю. Я пропоную всі смаки!
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Фінікс
Надається у вашому помешканні
Шведський стіл/сімейний обід
₴5 277 ₴5 277 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴50 652
Для цього варіанту самообслуговування ми підготуємо складну установку з вогнем, димом, декором тощо. Можна налаштувати кольорові схеми та теми. Ви отримаєте 5 страв, 1 десерт і безалкогольні напої.
Групові вечірки
₴5 910 ₴5 910 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴25 326
Це найкращий варіант для груп людей 4-20, які хочуть 3-разове харчування зі столовою сервіровкою.
Спеціальні пропозиції для романтичного вечора
₴21 106 ₴21 106 за групу
Мій пакет для побачень – це 3 страви (м’ясо з морепродуктами або на ваш вибір), які подаються з вином (або міксованими напоями), сервірований стіл на двох зі свічками та дошка для повідомлень.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Chef AJ, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
Досвід роботи: 11 років
Я був су-шефом у Trattoria D'Mico. Я також був шеф-кухарем у кафе Ryan у Х’юстоні, штат Техас.
Важливий кар’єрний здобуток
Я працював для кількох гравців MLB тут, у долині
Освіта й підготовка
Я здобув освіту шеф-кухаря в Художньому інституті Фінікса
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Оцінка: 5.0 з 5 зірок на основі 2 відгуків.
Відображаються 0 з 0
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Бакай, Тонопа і Фінікс. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 18 років.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
₴21 106 Від ₴21 106 за групу
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?




