Chef's Kiss By Key
Творчі страви, приготовані з любов’ю, точністю та пристрастю для різноманітних смаків.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Роял Оук
Надається у вашому помешканні
Вечеря з фаршированою куркою
₴5 264 ₴5 264 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴10 528
Фарширована куряча грудка
Ніжна куряча грудка, фарширована шпинатом, смаженим часником і сумішшю сирів, смажена в духовці і приправлена густим соусом із вершкового масла та трав.
Подається з картопляним пюре з часником і спаржею.
Фірмове враження з томагавком
₴8 423 ₴8 423 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴16 844
Стейк «Томагавк»
Величезний 900-грамовий рибай з кісткою, витриманий у сухому вигляді та досконало приготований на грилі, подається з запеченою/смаженою картоплею з пармезаном і часниковим маслом. Броколі та сир/спаржа.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Keyona, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
Досвід роботи: 6 років
Рекомендовано на Local 4 News і Vibes Detroit для приватних шеф-кухарів і послуг харчування.
Важливий кар’єрний здобуток
Рекомендовано на Local 4 News і Vibes Detroit як приватний шеф-кухар і постачальник послуг харчування.
Освіта й підготовка
Тренер із харчування та дієтолог.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Grosse Pointe Park, Southfield, Детройт і Роял Оук. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Ви також можете приїхати до мене за адресою:
Southfield, Мічиган, 48075, Сполучені Штати
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 18 років.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 1 день до початку вам повернуть усі кошти.
₴5 264 Від ₴5 264 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴10 528
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?



