Приватний шеф-кухар на місці

Провідна компанія з послуг особистого шеф-кухаря, яка спеціалізується на індивідуальних замовленнях для приватних вечерь
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Cayucos
Надається у вашому помешканні

La Mer – Pre Fixe

₴4 959 за гостя
Вишукана святкова трапеза в європейському стилі починається з елегантних закусок, як-от бри з трьома видами вершків у золотистому листковому тісті та пікантна капонта з баклажанами. Виберіть смажений на сковороді лосось із фісташковим пісто або бранзіно з каперсами та коричневим маслом, а на десерт – солодку панна-котту з ванільними бобами та ягідним компотом.

Le Bouef - Pre Fixe

₴4 959 за гостя
Меню цієї сільської французької страви починається з хрусткого грушового салату, посипаного пікантним шевром і хрусткими цукрованими волоськими горіхами. Друга страва – обсмажені креветки, які подаються на вершковому ризотто з артишоками. На основну страву гості отримають ніжні реберця, тушковані в вині Сира, у поєднанні з насиченим картопляним пюре з коричневого масла. Трапеза завершується декадентським десертом з темного шоколадного хлібного пудингу, политого ванільним англезом.

Сезонне меню з фіксованою ціною

₴6 198 за гостя
Трапеза починається з закуски з ніжного копченого лосося, який подається з картопляним млинцем із цибулею та лимонним крем-фрешем. Наступна страва – хрусткий тарт із листкового тіста, наповнений грибним дюкселем і сиром грюйєр. На основну страву гості можуть вибрати філе-міньйон на грилі з картопляним гратеном із цибулею-порей і обсмаженим брокколі або чилійського морського окуня з марокканськими спеціями, перловим кускусом і смаженою зеленою квасолею.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Nick, щоб внести зміни до бронювання.

Моя кваліфікація

Шеф-кухар
Досвід роботи: 23 роки
Більше 20 років кулінарного досвіду
Освіта й підготовка
Кулінарна школа
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.

Мої фірмові страви

Я приїду до вас

Зона, де я надаю послуги: Пасо-Роблес, Сан-Луїс-Обіспо і Avila Beach. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.

Важлива інформація

Вимоги до гостей

Можуть відвідувати гості віком від 18 років.

Доступне середовище

Запитайте подробиці в господаря. Докладніше

Правила скасування бронювання

У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
Від ₴4 959 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴33 058
Безкоштовне скасування бронювання

Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb

Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?

Приватний шеф-кухар на місці

Провідна компанія з послуг особистого шеф-кухаря, яка спеціалізується на індивідуальних замовленнях для приватних вечерь
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Cayucos
Надається у вашому помешканні
Від ₴4 959 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴33 058
Безкоштовне скасування бронювання

La Mer – Pre Fixe

₴4 959 за гостя
Вишукана святкова трапеза в європейському стилі починається з елегантних закусок, як-от бри з трьома видами вершків у золотистому листковому тісті та пікантна капонта з баклажанами. Виберіть смажений на сковороді лосось із фісташковим пісто або бранзіно з каперсами та коричневим маслом, а на десерт – солодку панна-котту з ванільними бобами та ягідним компотом.

Le Bouef - Pre Fixe

₴4 959 за гостя
Меню цієї сільської французької страви починається з хрусткого грушового салату, посипаного пікантним шевром і хрусткими цукрованими волоськими горіхами. Друга страва – обсмажені креветки, які подаються на вершковому ризотто з артишоками. На основну страву гості отримають ніжні реберця, тушковані в вині Сира, у поєднанні з насиченим картопляним пюре з коричневого масла. Трапеза завершується декадентським десертом з темного шоколадного хлібного пудингу, политого ванільним англезом.

Сезонне меню з фіксованою ціною

₴6 198 за гостя
Трапеза починається з закуски з ніжного копченого лосося, який подається з картопляним млинцем із цибулею та лимонним крем-фрешем. Наступна страва – хрусткий тарт із листкового тіста, наповнений грибним дюкселем і сиром грюйєр. На основну страву гості можуть вибрати філе-міньйон на грилі з картопляним гратеном із цибулею-порей і обсмаженим брокколі або чилійського морського окуня з марокканськими спеціями, перловим кускусом і смаженою зеленою квасолею.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Nick, щоб внести зміни до бронювання.

Моя кваліфікація

Шеф-кухар
Досвід роботи: 23 роки
Більше 20 років кулінарного досвіду
Освіта й підготовка
Кулінарна школа
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.

Мої фірмові страви

Я приїду до вас

Зона, де я надаю послуги: Пасо-Роблес, Сан-Луїс-Обіспо і Avila Beach. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.

Важлива інформація

Вимоги до гостей

Можуть відвідувати гості віком від 18 років.

Доступне середовище

Запитайте подробиці в господаря. Докладніше

Правила скасування бронювання

У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.

Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb

Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?