Jass Can Cook від шеф-кухарки Жасмін Бейкер
Коли я обслуговую вас, я ставлюся до вас як до членів родини, а моя родина ЗАВЖДИ отримує найкраще!
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Даллас
Надається у вашому помешканні
Дегустація
₴1 867 за гостя
Цю послугу зазвичай бронюють перед великим замовленням на кейтеринг. Якщо ви бажаєте скористатися моїми послугами з організації харчування, вартість дегустації буде вирахувана.
Кейтеринг
₴3 319 за гостя
Включає шведський стіл. Ми працюватимемо з вами індивідуально, щоб створити ідеальне меню для вашого заходу!
Камерна вечеря
₴4 978 за гостя
Враження для двох осіб. Зазвичай пропонується індивідуальна приватна вечеря з трьох страв.
Інша подія/кетерінг
₴20 741 за групу
Якщо того, що ви шукаєте, немає в списку, забронюйте це. (Наприклад, весілля, послуги приватного шеф-кухаря, вечірки для майбутньої мами, або якщо ви хочете дізнатися більше про мене та мій бізнес тощо)
Ви можете надіслати повідомлення господарю Jasmin, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
Досвід роботи: 4 роки
Кондитер у готелі Loews
Лінійний кухар у Renaissance Dallas Hotel і JOEY Dallas
Важливий кар’єрний здобуток
Постачальник на фестивалі FoodieLand 2025
Спеціалізується на вишуканій кухні
Кулінарний наставник із 2022 року
Освіта й підготовка
Асоційований ступінь у галузі кулінарного мистецтва
Спеціаліст із кулінарії, кондитерських виробів та гостинності
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Даллас, Форт-Ворт, Арлінгтон і Мэнсфилд. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 18 років.
Доступне середовище
Послуги сурдоперекладу
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
Від ₴1 867 за гостя
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?