Сезонні страви на замовлення від приватного шеф-кухаря Лізи
Готуйте сезонні страви з найсвіжіших місцевих продуктів
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Санта-Барбара
Надається у вашому помешканні
Закуски
₴2 731
Мінімальна вартість бронювання: ₴19 950
Асортимент закусок у стилі савойської кухні, як-от хрусткі крабові котлети та соус айолі з лимоном Мейєра,
Кростині з весняним зеленим горошком і редькою,
Шашлики з креветок під соусом чімічуррі,
Салат «Цезар» з фаршированими яйцями, часниковими сухарями, шпажками капрезе з домашнім песто з базиліком
Обід або вечеря з трьох страв
₴5 461
Мінімальна вартість бронювання: ₴19 950
Індивідуальний вибір закусок або салатів, основних страв і десертів
Вечеря в сімейному стилі
₴5 671
Мінімальна вартість бронювання: ₴19 950
Вибір закусок, салатів, основних страв і десертів, які подаються на великих тарілках для зручності сервірування
Ви можете надіслати повідомлення господарю Lisa, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
Досвід роботи: 16 років
Я місцевий приватний шеф-кухар, який обслуговує Санта-Барбару, Монтесіто, Саммерленд і Карпінтерію
Важливий кар’єрний здобуток
https://shoutoutla.com/meet-chef-lisa-robinson-private-chef-jam-maker/
Освіта й підготовка
Випускник Каліфорнійського університету в Берклі та коледжу кулінарного мистецтва Le Cordon Bleu у Пасадені
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Санта-Барбара, Монтесіто, Самерланд і Карпінтерія. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 18 років.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
₴2 731
Мінімальна вартість бронювання: ₴19 950
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?




