Бар, тако та закуски //Приватні заходи
Шеф-кухар, шеф-кухар. Університет UNE Гвадалахара. Міксолог, керівник бару та консультант
Перекладено автоматично
Кейтерингова компанія у місті Тулум
Надається у вашому помешканні
Тако та маргарита
₴2 155 за гостя
Цей пакет включає бар з коктейлем «Маргарита» з текілою або мескалем протягом двох годин, тако, гуакамоле, чіпси та соуси. Ідеально підходить для того, щоб насолодитися мексиканською ноччю, не турбуючись ні про що.
Коктейлі та такос /Велика вечірка
₴2 896 за гостя
Маргарита, мескаліта та мохіто (три смаки), тако, овочі, гуакамоле, чіпси та соуси. 3 години смаку!
Мексиканська ніч
₴3 772 за гостя
Шведський стіл з традиційними закусками (сопес, флаутас, емпанадас, начос), тако, гуакамоле та соусами. Бар з маргаритами та мескалітами (4 смаки)
Ви можете надіслати повідомлення господарю Sergio Armando, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
Досвід роботи: 15 років
Ми надаємо послуги з харчування та напоїв на весіллях, дівчачих вечірках тощо
Важливий кар’єрний здобуток
Керування та управління різними барами та ресторанами . Ми також створюємо меню
Освіта й підготовка
Я навчався в гастрономічній школі і маю різні дипломи з напоїв та їжі
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Оцінка: 5.0 з 5 зірок на основі 2 відгуків.
Середній рейтинг з’явиться після отримання 3 відгуків.
Відображаються 0 з 0
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Тулум. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 18 років.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
Від ₴2 155 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴12 931
Безкоштовне скасування бронювання
Кейтерингові компанії перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?