Колектив шеф-кухаря на узбережжі
Я спеціалізуюся на вишуканій, екологічно чистій кухні, працюючи як у найкращих ресторанах, так і на керівних посадах.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Ванкувер
Надається у вашому помешканні
Меню з 5 страв із лісових продуктів
₴5 623 ₴5 623 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴15 195
Сезонні інгредієнти із Західного узбережжя поєднуються з сільською вишуканістю в цьому варіанті, натхненному лісом.
Меню з 6 страв із морепродуктів
₴6 808 ₴6 808 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴15 195
Насолодіться подорожжю через Тихий океан, де ви зможете скуштувати екологічно чисті морепродукти та місцеві інгредієнти в вишуканому стилі Західного узбережжя.
Святкове меню з 10 страв
₴8 662 ₴8 662 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴15 195
Цей пакет, натхненний узбережжям, ідеально підходить для особливих випадків, поєднуючи свіжість і елегантність.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Ryan, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
25 років досвіду
Я захоплююся екологічно чистими морепродуктами та місцевими інгредієнтами.
Працював(-ла) шеф-кухарем
Я займав керівні посади в закладах Capilano Golf Club, Joe Fortes, Araxi та Bearfoot Bistro.
Закінчення кулінарної школи
Я навчався в кулінарній школі Дубрулле у Ванкувері, Британська Колумбія.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Ванкувер. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 18 років., Не більше ніж 20 гостей загалом.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 1 день до початку вам повернуть усі кошти.
₴6 808 Від ₴6 808 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴15 195
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?




