Едгар Прівате, шеф-кухар у Пунта-Кана
Я спеціалізуюся на м’ясних стравах і яскравих смаках, використовуючи різноманітні стилі – від латиноамериканського до італійського.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Пунта Кана
Надається у вашому помешканні
Американський сніданок
₴3 781
Яйця
бекон зі свинини (або індички)
ковбаса зі свинини (або індички)
картопляні оладки
французький тост або млинці з сиропом.
фрукти
Апельсиновий сік
кава
Домініканське враження
₴5 042
Карибське севіче.
Рис із кокосом і гуандуле
Смажена місцева риба з орегано та лимоном
Стиглий банан.
Торт «Три молока» в чашці.
Італійський смак
₴5 042
Салат із руколою, прошутто та сиром фета
Італійське ріссото з креветками, пармезаном, лимоном і бразильським горіхом.
Панакотта з кокосом і ананасом.
Дегустація фьюжн
₴5 042
Тартар із тунцем і азіатським солодким чилі.
Свиняче чичаррон з пюре з маніоки та козячим сиром, смаженою маніокою та зеленню.
Темний шоколад, морозиво з праліне та соус.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Argencheff, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
20 років досвіду
Я маю досвід роботи в кількох країнах із різноманітними кулінарними стилями.
Сертифікат ServSafe
Я маю сертифікат ServSafe, який гарантує безпеку та якість харчових продуктів у кожній страві.
Підготовлено в Аргентині
Я навчалася в кулінарній школі в Аргентині та отримала сертифікат ServSafe.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Пунта Кана. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 18 років., Не більше ніж 20 гостей загалом.
Доступне середовище
Послуги сурдоперекладу
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
₴3 781
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?





