Тихоокеанські аромати від Едуардо
Створюйте персоналізовані гастрономічні враження, поєднуючи місцеві та міжнародні смаки.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Пуерто-Вальярта
Надається у вашому помешканні
Смаки дому
₴3 261 за гостя
Тепла, затишна добірка страв, заснована на традиційній мексиканській кухні, з використанням сезонних місцевих інгредієнтів.
Світова дегустаційна подорож
₴3 711 за гостя
Вишукане фьюжн-меню, що поєднує міжнародні техніки приготування вишуканої їжі з яскравими місцевими смаками.
Тихоокеанське узбережжя
₴4 386 за гостя
Меню, натхненне яскравими смаками Тихого океану, зі свіжими морепродуктами та тропічними інгредієнтами.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Eduardo Cabezudt, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
Засновник Basalto Chef Service.
Ми з командою створюємо незабутні страви, подаючи вишукану кухню безпосередньо до вашого столу.
Заснування власної компанії з кейтерингу
Я заснував компанію Basalto Chef Service, яка пропонує унікальні та автентичні гастрономічні враження.
Навчання кулінарному мистецтву.
Закінчена формальна освіта в галузі кулінарного мистецтва з акцентом на міжнародну та місцеву кухні.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Оцінка: 4.0 з 5 зірок на основі 1 відгуку.
Середній рейтинг з’явиться після отримання 3 відгуків.
Відображаються 0 з 0
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Пуерто-Вальярта. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 18 років., Не більше ніж 20 гостей загалом.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
Від ₴3 261 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴6 523
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?