Близькосхідна кухня від Ейтама
Я створюю захоплюючу кухню з сучасними близькосхідними смаками та свіжими сезонними продуктами.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Джисборн
Надається у вашому помешканні
Коробки для їжі
₴1 263 ₴1 263 за гостя
Заздалегідь підготовлені коробки для кейтерингу містять різноманітні страви близькосхідної кухні для особливих випадків. Їх можна доставити в потрібний час і в потрібне місце.
Близькосхідне свято
₴4 208 ₴4 208 за гостя
Насолоджуйтеся різноманітними стравами на цьому бенкеті, де є ціла смажена цвітна капуста, свіжі салати, домашні соуси та баранина, приготована на повільному вогні, із заатаром.
Меню шеф-кухаря
₴9 258 ₴9 258 за гостя
Уявіть собі вечерю з різноманітними варіантами, такими як вагю з високим рейтингом або вегетаріанські та веганські варіанти. Цей пакет можна забронювати на сніданок, обід та/або вечерю.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Eitam, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
Досвід роботи: 25 років
25 років досвіду, кафе, приватний шеф-кухар, відпочинок
Важливий кар’єрний здобуток
Мою їжу було представлено в топ-10 страв Метта Престона 2016 року у Вікторії.
Освіта й підготовка
Я пройшов короткий курс з випічки та тортів у Le Cordon Bleu.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Pheasant Creek, Werribee South, Wandin North і Gembrook. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Ви також можете приїхати до мене за адресою:
Bentleigh East, Victoria, 3165, Австралія
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 18 років., Не більше ніж 10 гостей загалом.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
₴1 263 Від ₴1 263 за гостя
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?




