Автентична італійська кухня від шеф-кухарки Марії
Я приватний шеф-кухар, який вивчав кулінарію у Вероні, Італія, і маю більш ніж 20-річний досвід.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Авентура
Надається у вашому помешканні
Вечір пасти
₴3 365
Насолодіться свіжими домашніми стравами з пасти з меню, яке включає закуску, пасту та десерт, приготовані з використанням свіжих органічних інгредієнтів.
Класичне італійське меню
₴3 785
Мінімальна вартість бронювання: ₴12 616
Насолодіться трапезою з 4 страв, яка включає аперитив, першу страву, основну страву з гарніром і десерт. Кожна страва готується зі свіжих органічних інгредієнтів.
Меню з делікатесів
₴5 047
Насолодіться сытною трапезою з 4 страв, де основна увага приділяється м’ясним стравам, як-от телятина, баранина або яловичина. У цьому меню використовуються сезонні та органічні інгредієнти. Воно включає закуску, першу страву, основну страву з гарніром і десерт.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Maria, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
Досвід роботи: 25 років
Я вивчала італійську кухню у Вероні та працювала в кількох тратторіях на озері Гарда.
Важливий кар’єрний здобуток
Я мав задоволення працювати з відомими клієнтами по всій Південній Флориді.
Освіта й підготовка
Я здобув кулінарний ступінь і маю сертифікат менеджера з питань продуктів харчування та напоїв.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Авентура, Форт-Лодердейл, Помпано-Біч і Саус Біч. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 18 років., Не більше ніж 25 гостей загалом.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
₴3 365
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?




