Приватна вечеря з шеф-кухарем Амідом і його командою
Як шеф-кухар/генеральний директор власної компанії, а також лідер дивовижної команди, я можу запропонувати унікальний досвід. Мій обов’язок перед гостем – забезпечити відмінне обслуговування та чудові враження.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Маямі
Надається у вашому помешканні
Гастрономічне враження 15 гостей
₴7 359 ₴7 359 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴111 429
Включено: послуги шеф-кухаря
2 основні страви, 3 гарніри, 2 закуски, 1 салат, 1 десерт
Тарілки, столові прибори, серветки для гостей, льняні серветки, спеціально надруковане меню та прибирання.
Безкоштовна негазована та газована вода
Вечеря для 10 осіб
₴75 688 ₴75 688 за групу
Включено: послуги шеф-кухаря
2 основні страви, 2 гарніри, 2 закуски, 1 салат, 1 десерт
Тарілки, блюда, посуд для сервірування, столові прибори, серветки для гостей, льняні серветки, спеціально надруковане меню та засоби для прибирання.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Amid, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
Досвід роботи: 19 років
Шеф-кухар/власник протягом останніх 7 років. Разом із командою ми проводимо в середньому 100 заходів на рік.
Важливий кар’єрний здобуток
Заходи для MIU MIU, Zadig & Voltaire, Versace, LV, TIME Magazine, команди NBA, команд MLS
Освіта й підготовка
Кулінарна школа 2003
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Маямі, Форт-Лодердейл, Бойнтон-Біч і Бока-Ратон. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 18 років.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
₴75 688 Від ₴75 688 за групу
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?



