Гурманський досвід із трюфелями
Відчуйте кулінарні враження від трюфелів: персоналізовані меню, від закуски до десерту, що підсилюють сезонний трюфель пристрастю та майстерністю, прямо у вас вдома.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Париж
Надається у вашому помешканні
Меню задоволення
₴3 533 ₴3 533 за гостя
Закуска - Страва - Десерт
Відчуйте унікальні кулінарні враження, повністю присвячені трюфелям, від закуски до десерту.
Вишукані закуски з трюфелів: яйця мімоза, вершкова бурата, карпаччо, картопляна тортилья...
Вишукані страви з трюфелями: паста з трюфелями, вершкове ризотто або смажена птиця в супроводі трюфельного соусу...
Десерти з трюфелями: панна-котта з трюфелями, млинці з трюфелями, крем-брюле з трюфелями... додайте елегантний і несподіваний фінальний штрих.
Меню «Пристрасть»
₴4 268 ₴4 268 за гостя
Закуска – основна страва – сир – десерт
Все про трюфелі
Меню Prestige
₴4 514 ₴4 514 за гостя
Закуски - Перша страва - Друга страва - Сир - Десерт
Все про трюфелі
Ви можете надіслати повідомлення господарю Eva, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
Досвід роботи: 3 роки
Співзасновниця фудтрака, присвяченого трюфелям, для публічних, приватних та святкових заходів
Освіта й підготовка
Магістр маркетингу та комунікацій у Парижі, спадкоємиця кулінарної пристрасті мого батька
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Париж, Нейї-сюр-Сен, Леваллуа-Перре і Венсенн. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 18 років., Не більше ніж 12 гостей загалом.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
₴3 533 Від ₴3 533 за гостя
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?




