Творчі столики від Станіслава

Я працював по всьому світу, а останнім часом — у La Table de Cybèle.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Париж
Надається у вашому помешканні

Дегустація від ринкового садівника

₴7 205 за гостя
Це меню, з акцентами на момент, відображає прості інгредієнти в меню, але завжди інтерпретується творчо. Він організований у 4 етапи, закуски, закуски, основну страву та десерт, і пропонує, наприклад, морський павук, томатний тартлет, тапенаду та гречку, варіацію навколо кедра, перлинний хедр, фінанцє з м 'ясовим маслом і фламбе-мірабель.

Престижність меню

₴9 607 за гостя
Навколо престижних і рідкісних інгредієнтів цей 4-тактний гастрономічний момент пропонує, наприклад, морський павук, шафрановий біск, Сен-Жак і їхній сушений боніт даші, яловичину гуане та чимічурі, білі гриби з жовтим вином, копчений лангустин, турбот з комбу та лимон у текстурах, фінансове масло з фундуком.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Stanislas, щоб внести зміни до бронювання.

Моя кваліфікація

Шеф-кухар
Досвід роботи: 15 років
Захоплюючись гастрономією, я побудував свою кар’єру між Австралією та США.
Важливий кар’єрний здобуток
Завдяки моїй компанії я зміг працювати на дому для відомих людей.
Освіта й підготовка
Я навчався три з половиною роки в кулінарній школі в Мельбурні, Австралія.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.

Мої фірмові страви

Я приїду до вас

Зона, де я надаю послуги: Париж. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.

Важлива інформація

Вимоги до гостей

Можуть відвідувати гості віком від 18 років., Не більше ніж 10 гостей загалом.

Доступне середовище

Запитайте подробиці в господаря. Докладніше

Правила скасування бронювання

У разі скасування бронювання принаймні за 1 день до початку вам повернуть усі кошти.
Від ₴7 205 за гостя
Безкоштовне скасування бронювання

Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb

Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?

Творчі столики від Станіслава

Я працював по всьому світу, а останнім часом — у La Table de Cybèle.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Париж
Надається у вашому помешканні
Від ₴7 205 за гостя
Безкоштовне скасування бронювання

Дегустація від ринкового садівника

₴7 205 за гостя
Це меню, з акцентами на момент, відображає прості інгредієнти в меню, але завжди інтерпретується творчо. Він організований у 4 етапи, закуски, закуски, основну страву та десерт, і пропонує, наприклад, морський павук, томатний тартлет, тапенаду та гречку, варіацію навколо кедра, перлинний хедр, фінанцє з м 'ясовим маслом і фламбе-мірабель.

Престижність меню

₴9 607 за гостя
Навколо престижних і рідкісних інгредієнтів цей 4-тактний гастрономічний момент пропонує, наприклад, морський павук, шафрановий біск, Сен-Жак і їхній сушений боніт даші, яловичину гуане та чимічурі, білі гриби з жовтим вином, копчений лангустин, турбот з комбу та лимон у текстурах, фінансове масло з фундуком.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Stanislas, щоб внести зміни до бронювання.

Моя кваліфікація

Шеф-кухар
Досвід роботи: 15 років
Захоплюючись гастрономією, я побудував свою кар’єру між Австралією та США.
Важливий кар’єрний здобуток
Завдяки моїй компанії я зміг працювати на дому для відомих людей.
Освіта й підготовка
Я навчався три з половиною роки в кулінарній школі в Мельбурні, Австралія.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.

Мої фірмові страви

Я приїду до вас

Зона, де я надаю послуги: Париж. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.

Важлива інформація

Вимоги до гостей

Можуть відвідувати гості віком від 18 років., Не більше ніж 10 гостей загалом.

Доступне середовище

Запитайте подробиці в господаря. Докладніше

Правила скасування бронювання

У разі скасування бронювання принаймні за 1 день до початку вам повернуть усі кошти.

Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb

Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?