Angel Plates від шеф-кухарки Ешлі Ейнджел
Шеф-кухар Ешлі Енджел – кулінарна візіонерка, яка має пристрасть до їжі для душі. Вона спеціалізується на створенні незабутніх вражень від приватних вечерь через свою компанію з організації харчування.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Атланта
Надається у вашому помешканні
Вечеря в стилі соулфуд
₴1 861 за гостя
Міні-маффіни з кукурудзяного хліба подаються теплими, у супроводі медового вершкового масла.
Смажена курка
приправлені сумішшю трав і спецій, подаються з краплями меду.
• Макарони з вершковим сиром
Багате поєднання витриманого чеддера та копченого сиру гауда, запечене до золотистої скоринки.
• Зацукрований ямс
повільно готується з коричневим цукром, корицею та відтінком ванілі
• Листкова капуста з копченою індичкою
Ніжна листкова капуста, тушкувана з копченою індичкою
Ванільний кекс
Вологий і масляний ванільний кекс
Ви можете надіслати повідомлення господарю Ashley, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
Досвід роботи: 6 років
Ай Гордон Рамзі «Шеф-кухар наступного рівня» і «Вілла Вандерпамп» S2 на Hulu
Важливий кар’єрний здобуток
Брав участь у змаганні Next Level Chef
Рекомендований шеф-кухар на Vanderpump Villa
Освіта й підготовка
Я навчався у різних шеф-кухарів, а також використовую дорогоцінні сімейні рецепти, які я вдосконалив.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Атланта і Бакхед. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 18 років., Не більше ніж 50 гостей загалом.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 1 день до початку вам повернуть усі кошти.
Від ₴1 861 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴8 273
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?