Традиційна їжа Хав'єра
Я шеф-кухар, і французький міністр особисто похвалив мене за мої страви.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Мадрид
Надається у вашому помешканні
Тапас із душею
₴2 460 ₴2 460 за гостя
Цей ідеальний варіант для вечері складається з культових страв іспанської кухні. Усі страви домашні, включаючи десерт.
Середземноморське меню
₴2 952 ₴2 952 за гостя
Ця добірка натхненна найвідомішими смаками нашої землі. Серед інших страв на вибір – ковбаски, крокети, салати, тріска та шоколадний кулант.
Смаки Мадрида
₴3 690 ₴3 690 за гостя
Це меню складається з закусок, які можна розділити, першої страви, основної страви та десерту. Деякі з його головних героїв – картопляний омлет, російський салат, крокети з шинки, паелья або морський окунь.
Меню а-ля-карт
₴4 920 ₴4 920 за гостя
Страви цього альтернативного меню обираються по черзі кожним із відвідувачів.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Javier, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
Досвід роботи: 20 років
Я працював у ресторанах, кейтерингах, на яхтах, у флоті та приватних резиденціях.
Важливий кар’єрний здобуток
Я запропонував меню французькому міністру, який особисто подякував мені за нього.
Освіта й підготовка
Я навчався в Мадридській школі гостинності та постійно підвищую свою кваліфікацію.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Мадрид, Посуело-де-Аларкон, Боаділья-дель-Монте і Махадаонда. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 18 років., Не більше ніж 10 гостей загалом.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 1 день до початку вам повернуть усі кошти.
₴2 460 Від ₴2 460 за гостя
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?





