З Лукки у весь світ
4 роки досвіду
Самонавчання та курси в Міжнародній академії італійської кухні в Лукці, спеціалізація на традиційній італійській кухні та персоналізованих меню для приватних заходів.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Ла Спеція
Надається у вашому помешканні
Найкраще з ризотто ручної роботи
₴2 456 ₴2 456 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴9 824
Враження для гурманів: закуска, ризотто та десерт зі свіжими сезонними інгредієнтами, підібрані за запитом.
Доступне поєднання вин (напої не включені).
Найкраще м’ясо
₴3 193 ₴3 193 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴9 824
Враження, створене для дегустації багатьох видів традиційного тосканського м’яса.
Закуска, основна страва з гарніром і десерт
Доступне поєднання вин (напої не включені).
Найкраща свіжа риба
₴3 439 ₴3 439 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴12 280
Найкраща свіжа риба у вашому помешканні.
Закуска, перша/друга страва та десерт.
Доступне поєднання вин (напої не включені).
Ви можете надіслати повідомлення господарю Samuele, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
Досвід роботи: 5 років
Самонавчання та курси в Міжнародній академії італійської кухні в Лукці
Освіта й підготовка
Професійний кулінарний курс у 2022 році та оновлення техніки та сучасної кухні.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Ла Спеція, Піза, Масса-Мариттіма і Фіренцуола. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 18 років., Не більше ніж 12 гостей загалом.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
₴2 456 Від ₴2 456 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴9 824
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?




