Сезонне меню шеф-кухаря Ерве Пайя

Я створюю сезонні меню, поєднуючи техніку, емоції та виняткові продукти, натхненні моїм походженням з Реюньйону, моїми подорожами та сучасною французькою кухнею.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Париж
Надається у вашому помешканні

Меню відкриття

₴4 857 
Мінімальна вартість бронювання: ₴29 136
Меню відкриття – це вечеря з 4 страв (закуска, перша страва, основна страва, десерт), приготована перед вами. Мені подобається створювати особливий момент спілкування та обміну: я готую, пояснюю, розповідаю історії. Кожна страва натхненна моїм походженням із Реюньйону та моїми подорожами, поєднуючи французьку кухню та смаки світу. Дружній і вишуканий досвід, де тарілка стає справжньою подорожжю.

Меню підпису

₴7 285 
Мінімальна вартість бронювання: ₴43 705
Гастрономічний досвід у 4–5 кроках, між вишуканістю та креативністю. Я готую страви, натхненні моїми подорожами та моїм реюньйонським походженням, поєднуючи сезонні продукти та екзотичні штрихи. Справжня подорож для відчуттів, де кожна страва розповідає історію.

Меню гастрономічного враження

₴9 713 
Мінімальна вартість бронювання: ₴58 273
Найкращі враження: індивідуальне дегустаційне меню з 6 страв. Я розробляю кожну страву відповідно до ваших бажань, щоб ви могли насолодитися винятковою вечерею, гідною ресторану для гурманів, прямо у вашому помешканні. Кулінарні майстер-класи, обмін досвідом, поєднання смаків і ретельна презентація: незабутній момент між подорожами та високою кухнею.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Hervé, щоб внести зміни до бронювання.

Моя кваліфікація

Шеф-кухар
Досвід роботи: 2 роки
Я готував разом із шеф-кухарем Александром Оже та навчав бригаду на Занзібарі
Важливий кар’єрний здобуток
Я готував як приватний шеф-кухар у Франції, на Ібіці, в Танзанії для приватних та професійних клієнтів
Освіта й підготовка
HACCP
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.

Мої фірмові страви

Я приїду до вас

Зона, де я надаю послуги: Париж і Лілль. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.

Важлива інформація

Вимоги до гостей

Можуть відвідувати гості віком від 18 років., Не більше ніж 10 гостей загалом.

Доступне середовище

Запитайте подробиці в господаря. Докладніше

Правила скасування бронювання

У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
₴4 857 
Мінімальна вартість бронювання: ₴29 136
Безкоштовне скасування бронювання

Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb

Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?

Сезонне меню шеф-кухаря Ерве Пайя

Я створюю сезонні меню, поєднуючи техніку, емоції та виняткові продукти, натхненні моїм походженням з Реюньйону, моїми подорожами та сучасною французькою кухнею.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Париж
Надається у вашому помешканні
₴4 857 
Мінімальна вартість бронювання: ₴29 136
Безкоштовне скасування бронювання

Меню відкриття

₴4 857 
Мінімальна вартість бронювання: ₴29 136
Меню відкриття – це вечеря з 4 страв (закуска, перша страва, основна страва, десерт), приготована перед вами. Мені подобається створювати особливий момент спілкування та обміну: я готую, пояснюю, розповідаю історії. Кожна страва натхненна моїм походженням із Реюньйону та моїми подорожами, поєднуючи французьку кухню та смаки світу. Дружній і вишуканий досвід, де тарілка стає справжньою подорожжю.

Меню підпису

₴7 285 
Мінімальна вартість бронювання: ₴43 705
Гастрономічний досвід у 4–5 кроках, між вишуканістю та креативністю. Я готую страви, натхненні моїми подорожами та моїм реюньйонським походженням, поєднуючи сезонні продукти та екзотичні штрихи. Справжня подорож для відчуттів, де кожна страва розповідає історію.

Меню гастрономічного враження

₴9 713 
Мінімальна вартість бронювання: ₴58 273
Найкращі враження: індивідуальне дегустаційне меню з 6 страв. Я розробляю кожну страву відповідно до ваших бажань, щоб ви могли насолодитися винятковою вечерею, гідною ресторану для гурманів, прямо у вашому помешканні. Кулінарні майстер-класи, обмін досвідом, поєднання смаків і ретельна презентація: незабутній момент між подорожами та високою кухнею.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Hervé, щоб внести зміни до бронювання.

Моя кваліфікація

Шеф-кухар
Досвід роботи: 2 роки
Я готував разом із шеф-кухарем Александром Оже та навчав бригаду на Занзібарі
Важливий кар’єрний здобуток
Я готував як приватний шеф-кухар у Франції, на Ібіці, в Танзанії для приватних та професійних клієнтів
Освіта й підготовка
HACCP
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.

Мої фірмові страви

Я приїду до вас

Зона, де я надаю послуги: Париж і Лілль. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.

Важлива інформація

Вимоги до гостей

Можуть відвідувати гості віком від 18 років., Не більше ніж 10 гостей загалом.

Доступне середовище

Запитайте подробиці в господаря. Докладніше

Правила скасування бронювання

У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.

Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb

Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?