Місцеві, екологічні та органічні страви
За десять років у Тихоокеанському Північному Заході я налагодив відносини з місцевими фермерами, торговцями рибою, м’ясниками та ремісниками, які допомагають мені пропонувати вам найкращі сезонні продукти протягом усього року.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Сіетл
Надається у вашому помешканні
Місцеві м'ясні вироби та сири
₴1 055 ₴1 055 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴5 275
Підбірка місцевих сирів і ковбасних виробів. До асортименту входять салюмі, копчена риба, свіжі та витримані сири, а також різноманітні закуски
Вечеря, приготували у вашому помешканні Airbnb
₴5 275 ₴5 275 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴10 550
Три страви, приготовані в помешканні Airbnb. Сезонність диктуватиме вибір овочів і морепродуктів. Типова страва: сезонні овочі або салат, страва з морепродуктів, основна страва з білком. Ураховано дієтичні обмеження та відрази.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Scott, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
Досвід роботи: 10 років
CDC в Driftwood на пляжі Алкі, виконавчий су-шеф Carnation Farms
Важливий кар’єрний здобуток
Фермерська школа Quillissicut, ресторани Bib Gourmand, кілька ресторанів, що отримали нагороду Beard Award
Освіта й підготовка
Кулінарне мистецтво, Коледж Кендалл, Чикаго
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Сіетл і Белв'ю. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 18 років., Не більше ніж 10 гостей загалом.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 1 день до початку вам повернуть усі кошти.
₴1 055 Від ₴1 055 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴5 275
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?



