Яскраві спреди від Micah, якими можна поділитися

Я навчався з Маркусом Верінгом у ресторані «Marcus» з мішленівською зіркою в готелі Берклі.
Перекладено автоматично
Кейтерингова компанія у місті Лондон
Надається у вашому помешканні

Меню бранчу

₴3 389 ₴3 389 за гостя
Масляний тост із бріоші, пошарованої з ванільним кремом, посипаний підсмаженим мигдалем і подається з компотом із персиків. Тарілка зі свіжимими фруктами та йогуртовим парфе. Смажена на сковороді картопля з травами, копченою паприкою, чорізо, цибулею шалот, шпинатом і смаженими яйцями від вільно вигульних курей. Овсяна батончики з мигдалем і березовим соком з малиновою або манговою начинкою. Також доступні веганські варіанти.

Меню афро-ф’южн

₴4 519 ₴4 519 за гостя
Стартер Овочева пакора. Овочева самоса. Перекличка. Булочка Бао з барбекю темпе або смаженою свининою. Мережа Ямайська свинина та наси горенг. Тайське зелене каррі з кокосовим рисом і паратою. Сальса з помідорів, коріандру та жов жовтого перцю. Десерт Тушкований ананас із підсмаженим кокосом і ванільним кремом. Амброзія з горіхами пекан, міні-зефір, вишня в мараскіно, персик, ванільний крем. Марантус / Малина / Манго Мочі з пісочним печивом. Також доступні веганські варіанти.

Сучасне британське меню

₴5 083 ₴5 083 за гостя
Стартери Балантин зі свинячої рульки та цибулі-порей з обсмаженим ананасом та естрагоном. Терін із крабами з томатним велуте. Корнішська пікантна тріска з квасолею борлотті та кабачком. Мережа Смажена курка з гіролами, обсмаженою кукурудзою, бобами та вином vin Jaune. Різотто з цукіні та спаржі з шматочками чеддера. Десерти Сирна дошка Sussex із крекерами. Малиновий міллефай. Лимонний посет з пісочним печивом. Ітонський безлад.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Micah, щоб внести зміни до бронювання.

Моя кваліфікація

Кейтерингова компанія
Досвід роботи: 15 років
Я працював на престижних кухнях Лондона, зокрема в The Ritz London і The Fat Duck.
Важливий кар’єрний здобуток
Ми з командою створили меню з 10 страв для урочистої вечері з нагоди 200-річчя готелю The Ritz London.
Освіта й підготовка
Я отримав диплом професійного кухаря від City & Guilds.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.

Мої фірмові страви

Я приїду до вас

Зона, де я надаю послуги: Лондон. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.

Важлива інформація

Вимоги до гостей

Можуть відвідувати гості віком від 18 років., Не більше ніж 10 гостей загалом.

Доступне середовище

Запитайте подробиці в господаря. Докладніше

Правила скасування бронювання

У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
₴3 389 Від ₴3 389 за гостя
Безкоштовне скасування бронювання

Кейтерингові компанії перевіряються на відповідність стандартам Airbnb

Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?

Яскраві спреди від Micah, якими можна поділитися

Я навчався з Маркусом Верінгом у ресторані «Marcus» з мішленівською зіркою в готелі Берклі.
Перекладено автоматично
Кейтерингова компанія у місті Лондон
Надається у вашому помешканні
₴3 389 Від ₴3 389 за гостя
Безкоштовне скасування бронювання

Меню бранчу

₴3 389 ₴3 389 за гостя
Масляний тост із бріоші, пошарованої з ванільним кремом, посипаний підсмаженим мигдалем і подається з компотом із персиків. Тарілка зі свіжимими фруктами та йогуртовим парфе. Смажена на сковороді картопля з травами, копченою паприкою, чорізо, цибулею шалот, шпинатом і смаженими яйцями від вільно вигульних курей. Овсяна батончики з мигдалем і березовим соком з малиновою або манговою начинкою. Також доступні веганські варіанти.

Меню афро-ф’южн

₴4 519 ₴4 519 за гостя
Стартер Овочева пакора. Овочева самоса. Перекличка. Булочка Бао з барбекю темпе або смаженою свининою. Мережа Ямайська свинина та наси горенг. Тайське зелене каррі з кокосовим рисом і паратою. Сальса з помідорів, коріандру та жов жовтого перцю. Десерт Тушкований ананас із підсмаженим кокосом і ванільним кремом. Амброзія з горіхами пекан, міні-зефір, вишня в мараскіно, персик, ванільний крем. Марантус / Малина / Манго Мочі з пісочним печивом. Також доступні веганські варіанти.

Сучасне британське меню

₴5 083 ₴5 083 за гостя
Стартери Балантин зі свинячої рульки та цибулі-порей з обсмаженим ананасом та естрагоном. Терін із крабами з томатним велуте. Корнішська пікантна тріска з квасолею борлотті та кабачком. Мережа Смажена курка з гіролами, обсмаженою кукурудзою, бобами та вином vin Jaune. Різотто з цукіні та спаржі з шматочками чеддера. Десерти Сирна дошка Sussex із крекерами. Малиновий міллефай. Лимонний посет з пісочним печивом. Ітонський безлад.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Micah, щоб внести зміни до бронювання.

Моя кваліфікація

Кейтерингова компанія
Досвід роботи: 15 років
Я працював на престижних кухнях Лондона, зокрема в The Ritz London і The Fat Duck.
Важливий кар’єрний здобуток
Ми з командою створили меню з 10 страв для урочистої вечері з нагоди 200-річчя готелю The Ritz London.
Освіта й підготовка
Я отримав диплом професійного кухаря від City & Guilds.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.

Мої фірмові страви

Я приїду до вас

Зона, де я надаю послуги: Лондон. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.

Важлива інформація

Вимоги до гостей

Можуть відвідувати гості віком від 18 років., Не більше ніж 10 гостей загалом.

Доступне середовище

Запитайте подробиці в господаря. Докладніше

Правила скасування бронювання

У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.

Кейтерингові компанії перевіряються на відповідність стандартам Airbnb

Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?