На кухні з шеф-кухарем Мо / Airbnb

Я шеф-кухар, номінований на премію Джеймса Бірда, який готував по всьому світу.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Гонолулу
Надається у вашому помешканні

Морозиво з бурбоном

 
Ця фірмова страва поєднує в собі банани, апельсиновий лікер, бурбон і цукати з волоських горіхів. Апельсинова цедра додає трохи яскравого смаку.

Крем-брюле з карамеллю

₴1 671 
Насичений, кремовий заварний крем із контрастним солодким, трохи гірким і хрустким карамелізованим цукровим топінгом. З невеликою кількістю ірландських вершків

Сметанні ригатоні з горілкою

₴6 266 
Рігатоні алла водка подається з насиченим і вершковим томатним соусом, ароматизованим горілкою, травами та вершками. Страва доповнюється супом або салатом на вибір, а також хлібом із помідорами, базиліком, мангольдом і часником.

Обсмажені морські гребінці з кремовою полентою

₴6 266 
Обсмажені морські гребінці з апельсиновим лікером, вершковою полентою та медовим гороховим пюре качиний жир, перемішаний зі свіжим часником, шпинатом, білою трюфельною олією, смаженим перцем, пюре. Це обов'язково Повірте, смак цієї страви – поза межами цього світу.

Заморожена яловича вирізка з пармезаном

₴9 398 
Стейк філе міньйон вагою 10 унцій, ідеально приправлений і обсмажений на грилі, подається з кускусом у соусі Sassy, обсмаженими на грилі цибулевими перлинами, свіжим кресс-салатом і цукатами з молодої моркви Молекулярна гастрономія – заморожений пармезан. Відзначена нагородами страва, яку варто спробувати
Ви можете надіслати повідомлення господарю Maurice, щоб внести зміни до бронювання.

Моя кваліфікація

Шеф-кухар
Досвід роботи: 24 роки
Від кухонь світового класу та ексклюзивних заходів, від Дубая до Norwegian Cruise Lines тощо.
Важливий кар’єрний здобуток
Мене номінували на премію Джеймса Берда, що є значним визнанням у кулінарному світі.
Освіта й підготовка
Ступінь молодшого спеціаліста з кулінарного мистецтва та сертифікати з безпеки харчових продуктів і пожежної безпеки тощо.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.

Мої фірмові страви

Я приїду до вас

Зона, де я надаю послуги: Гонолулу. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.

Важлива інформація

Вимоги до гостей

Можуть відвідувати гості віком від 18 років., Не більше ніж 100 гостей загалом.

Доступне середовище

Запитайте подробиці в господаря. Докладніше

Правила скасування бронювання

У разі скасування бронювання принаймні за 1 день до початку вам повернуть усі кошти.
₴1 504 
Безкоштовне скасування бронювання

Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb

Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?

На кухні з шеф-кухарем Мо / Airbnb

Я шеф-кухар, номінований на премію Джеймса Бірда, який готував по всьому світу.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Гонолулу
Надається у вашому помешканні
₴1 504 
Безкоштовне скасування бронювання

Морозиво з бурбоном

 
Ця фірмова страва поєднує в собі банани, апельсиновий лікер, бурбон і цукати з волоських горіхів. Апельсинова цедра додає трохи яскравого смаку.

Крем-брюле з карамеллю

₴1 671 
Насичений, кремовий заварний крем із контрастним солодким, трохи гірким і хрустким карамелізованим цукровим топінгом. З невеликою кількістю ірландських вершків

Сметанні ригатоні з горілкою

₴6 266 
Рігатоні алла водка подається з насиченим і вершковим томатним соусом, ароматизованим горілкою, травами та вершками. Страва доповнюється супом або салатом на вибір, а також хлібом із помідорами, базиліком, мангольдом і часником.

Обсмажені морські гребінці з кремовою полентою

₴6 266 
Обсмажені морські гребінці з апельсиновим лікером, вершковою полентою та медовим гороховим пюре качиний жир, перемішаний зі свіжим часником, шпинатом, білою трюфельною олією, смаженим перцем, пюре. Це обов'язково Повірте, смак цієї страви – поза межами цього світу.

Заморожена яловича вирізка з пармезаном

₴9 398 
Стейк філе міньйон вагою 10 унцій, ідеально приправлений і обсмажений на грилі, подається з кускусом у соусі Sassy, обсмаженими на грилі цибулевими перлинами, свіжим кресс-салатом і цукатами з молодої моркви Молекулярна гастрономія – заморожений пармезан. Відзначена нагородами страва, яку варто спробувати
Ви можете надіслати повідомлення господарю Maurice, щоб внести зміни до бронювання.

Моя кваліфікація

Шеф-кухар
Досвід роботи: 24 роки
Від кухонь світового класу та ексклюзивних заходів, від Дубая до Norwegian Cruise Lines тощо.
Важливий кар’єрний здобуток
Мене номінували на премію Джеймса Берда, що є значним визнанням у кулінарному світі.
Освіта й підготовка
Ступінь молодшого спеціаліста з кулінарного мистецтва та сертифікати з безпеки харчових продуктів і пожежної безпеки тощо.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.

Мої фірмові страви

Я приїду до вас

Зона, де я надаю послуги: Гонолулу. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.

Важлива інформація

Вимоги до гостей

Можуть відвідувати гості віком від 18 років., Не більше ніж 100 гостей загалом.

Доступне середовище

Запитайте подробиці в господаря. Докладніше

Правила скасування бронювання

У разі скасування бронювання принаймні за 1 день до початку вам повернуть усі кошти.

Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb

Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?