Вишукані обіди та столи для пасовищ Томаша

Колишній шеф-кухар у Шотландії, тепер я – власник компанії Taste Heaven Catering в Іспанії.
Перекладено автоматично
Кейтерингова компанія у місті Малага
Надається у вашому помешканні

Стіл для закусок

₴2 188 ₴2 188 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴21 871
У цьому меню представлені ковбасні рулети з іберійською свининою та в’яленими помідорами, аранчіні з начинкою з моцарелли, брускетта з часником та конфітованими помідорами, міні-слайдери з карамелізованою цибулею та руколою, кофти з баранини з м’ятим йогуртом, мед та гірчичні чиполати. Соуси: сальса ромеско, чімічуррі, збитий соус з фети та фісташок, хумус у марокканському стилі. Супровід: добірка хліба та лепешок, оливки та крудітес, сезонні фрукти.

Обід із трьох страв

₴4 132 ₴4 132 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴24 787
Почніть цю трапезу з запеченого сиру брі, замоченого в коньяку, меді, підсмаженому фундуку та хрусткому хлібі. Далі йдуть повільно тушковані яловичі щоки бургуіньйон у насиченому соусі з червоного вина з дитячою морквою та каштановими грибами, подаються з пармезановим пюре, смаженими зимовими коренеплодами, апельсинами та бальзамічною червоною капустою. Десерт – сливовий, яблучний і апельсиновий крамбл із віскі.

Меню з 6 страв

₴5 833 ₴5 833 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴23 329
Амюз-буш: міні-буррата, загорнута в скоринку бейгеля, із конфі вишневих помідорів, обсмаженим виноградом і олією з базиліком. Закуска: морський окунь і яблучний тартар із сальсою з каперсів і вершками з кропом. Суп: прохолодний зелений гаспачо з фісташковим хрустом. Салат: карпаччо з буряка з мусом із козячого сиру та яскраво-помаранчевим вінегретом. Основна страва: філе яловичини з лобстером термідор, подається з соусом із червоного вина та мусом із солодкої картоплі. Десерт: мус із чорного шоколаду та ожини.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Tomasz, щоб внести зміни до бронювання.

Моя кваліфікація

Кейтерингова компанія
Досвід роботи: 20 років
Я працював у найкращих ресторанах Шотландії, перш ніж відкрити власну компанію з кейтерингу в Іспанії.
Важливий кар’єрний здобуток
Кейтерингова компанія, яку я керував у Шотландії, була названа найкращим місцем у Великій Британії.
Освіта й підготовка
Я навчався у Шотландії, отримавши шотландську професійну кваліфікацію.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.

Мої фірмові страви

Я приїду до вас

Зона, де я надаю послуги: Малага, Бенальмадена, Марбелья і Торремолинос. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.

Важлива інформація

Вимоги до гостей

Можуть відвідувати гості віком від 18 років.

Доступне середовище

Запитайте подробиці в господаря. Докладніше

Правила скасування бронювання

У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
₴2 188 Від ₴2 188 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴21 871
Безкоштовне скасування бронювання

Кейтерингові компанії перевіряються на відповідність стандартам Airbnb

Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?

Вишукані обіди та столи для пасовищ Томаша

Колишній шеф-кухар у Шотландії, тепер я – власник компанії Taste Heaven Catering в Іспанії.
Перекладено автоматично
Кейтерингова компанія у місті Малага
Надається у вашому помешканні
₴2 188 Від ₴2 188 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴21 871
Безкоштовне скасування бронювання

Стіл для закусок

₴2 188 ₴2 188 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴21 871
У цьому меню представлені ковбасні рулети з іберійською свининою та в’яленими помідорами, аранчіні з начинкою з моцарелли, брускетта з часником та конфітованими помідорами, міні-слайдери з карамелізованою цибулею та руколою, кофти з баранини з м’ятим йогуртом, мед та гірчичні чиполати. Соуси: сальса ромеско, чімічуррі, збитий соус з фети та фісташок, хумус у марокканському стилі. Супровід: добірка хліба та лепешок, оливки та крудітес, сезонні фрукти.

Обід із трьох страв

₴4 132 ₴4 132 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴24 787
Почніть цю трапезу з запеченого сиру брі, замоченого в коньяку, меді, підсмаженому фундуку та хрусткому хлібі. Далі йдуть повільно тушковані яловичі щоки бургуіньйон у насиченому соусі з червоного вина з дитячою морквою та каштановими грибами, подаються з пармезановим пюре, смаженими зимовими коренеплодами, апельсинами та бальзамічною червоною капустою. Десерт – сливовий, яблучний і апельсиновий крамбл із віскі.

Меню з 6 страв

₴5 833 ₴5 833 за гостя
Мінімальна вартість бронювання: ₴23 329
Амюз-буш: міні-буррата, загорнута в скоринку бейгеля, із конфі вишневих помідорів, обсмаженим виноградом і олією з базиліком. Закуска: морський окунь і яблучний тартар із сальсою з каперсів і вершками з кропом. Суп: прохолодний зелений гаспачо з фісташковим хрустом. Салат: карпаччо з буряка з мусом із козячого сиру та яскраво-помаранчевим вінегретом. Основна страва: філе яловичини з лобстером термідор, подається з соусом із червоного вина та мусом із солодкої картоплі. Десерт: мус із чорного шоколаду та ожини.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Tomasz, щоб внести зміни до бронювання.

Моя кваліфікація

Кейтерингова компанія
Досвід роботи: 20 років
Я працював у найкращих ресторанах Шотландії, перш ніж відкрити власну компанію з кейтерингу в Іспанії.
Важливий кар’єрний здобуток
Кейтерингова компанія, яку я керував у Шотландії, була названа найкращим місцем у Великій Британії.
Освіта й підготовка
Я навчався у Шотландії, отримавши шотландську професійну кваліфікацію.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.

Мої фірмові страви

Я приїду до вас

Зона, де я надаю послуги: Малага, Бенальмадена, Марбелья і Торремолинос. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.

Важлива інформація

Вимоги до гостей

Можуть відвідувати гості віком від 18 років.

Доступне середовище

Запитайте подробиці в господаря. Докладніше

Правила скасування бронювання

У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.

Кейтерингові компанії перевіряються на відповідність стандартам Airbnb

Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?